Κατηγορίες
Αθλήματα

“Πετάει” για Βέλγιο η Εθνική Ελπίδων

H Εθνική εφήβων αναχωρεί απόψε από τη Θεσσαλονίκη για το Βέλγιο, καθώς από την Τετάρτη έως την Κυριακή θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά που τελεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας και θα κοντραριστεί με Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο.

Για τους 17 διεθνείς η συμμετοχή στο συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί ένα ακόμη αγωνιστικό τεστ με φόντο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Β κατηγορίας του καλοκαιριού και φυσικά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021 στην Αθήνα.

Παράλληλα έπεται η Μεσογειάδα που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο επίσης στην Αθήνα και θα αποτελέσει μία ακόμη πιο δυνατή δοκιμασία για τους διεθνείς.

Όπως αναφέρει το e-handball, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συγκεντρώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη και προπονήθηκε στο “Σπίτι του Χάντμπολ” στη Μίκρα.

Εκεί μίλησε στους αθλητές ο συντονιστής των Εθνικών ομάδων, Νίκος Μάντζος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γεωργιάδης έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους Ασλή, Κοτσιώνη, Βασιλείου- Τσάφο, Δικαιούλια (ΑΕΚ), Γιορανίδη, Κυριακίδη, Μπαμπατζανίδη (ΠΑΟΚ), Αναστασίου, Σκούφα (Αρχέλαος Κατερίνης), Γερουλάνο, Παγιάτη (ΑΣΕ Δούκα), Παπαγιάννη, Τζωρτζίνη (Φίλιππος Βέροιας), Αλεξανδρίδη (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Τόσκα (ΑΟ Προσοτσάνης), Παπάζογλου (Δράμα 1986) και Σαράφη (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία). Επικεφαλής της αποστολής στο Βέλγιο θα είναι ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής, ο οποίος θα έχει επαφές ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2021.

To πρόγραμμα του τουρνουά
Τετάρτη 18/12
18:30 Ολλανδία- Λουξεμβούργο
21:00 Βέλγιο- Ελλάδα
Πέμπτη 19/12
18:30 Ελλάδα- Λουξεμβούργο
21:00 Βέλγιο-Ολλανδία
Παρασκευή 20/12
11:30 Ολλανδία- Ελλάδα
15:00 Βέλγιο- Λουξεμβούργο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected