Super League 2

Νέα ατυχία με σοβαρό τραυματισμό για Καραγκούνη, απών από την προπόνηση ο Γκοτ

Η ατυχία “χτυπά” για μια ακόμη φορά τον Πλατανιά, καθώς ένας νέος τραυματισμός προέκυψε στο πλαίσιο της προπόνησης που διεξήχθη την Τετάρτη στο Μάλεμε. Πρόκειται για τον Βασίλη Καραγκούνη.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο 26χρονος αμυντικός μέσος χτύπησε σοβαρά στο ζυγωματικό μετά από σύγκρουση που είχε στην προπόνηση και μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες! Απ’ ό,τι φαίνεται, είναι από δύσκολο έως απίθανο να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, σε μια εντελώς ξαφνική και απρόοπτη απουσία για τον Πλατανιά, τη στιγμή που ο συγκεκριμένος παίκτης είχε εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών λόγω τιμωρίας.

Αν μη τι άλλο, το 2019, ολοκληρώνεται πολύ άσχημα για τον Πλατανιά, καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν προκύψει δύο σοβαροί τραυματισμοί με ρήξη χιαστών σε Καρβούνη και Λεωνιδόπουλο και τώρα ακολουθεί ένας ακόμα τραυματισμός, που αφορά τον Καραγκούνη.

Από ‘κει και πέρα, να σημειωθεί ότι απών ήταν ο Γκοτ, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο Μάλεμε και απ’ ό,τι φαίνεται είναι τυπικό θέμα πλέον η ανακοίνωση της αποχώρησης του από την ομάδα.

Δεδομένα τα δοκάρια του Πλατανιά στο σαββατιάτικο παιχνίδι θα υπερασπιστεί ο Μαντζάρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected