Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νικητής στη μάχη ο Θερμαϊκός, με 9 παίκτες τελείωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Μια πραγματική μάχη διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό Θέρμης, με τον Θερμαϊκό να είναι ο τελικός νικητής στο ματς της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Σε μια αναμέτρηση που είχε τρεις κόκκινες κάρτες, αρκετές κίτρινες και πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, ήταν φανερό πως όποιος πετύχαινε τέρμα, αυτός θα κέρδιζε.

Το γκολ του Κράββαρη στο 28′ ήταν τελικά αυτό που έδωσε το τρίποντο στους Κυπελλούχους της ΕΠΣ Μακεδονίας, το οποίο τους εδραιώνει στην τέταρτη θέση και ουσιαστικά εξαλείφει κάθε σενάριο υποβιβασμού.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ημαθίας πάλεψε για ένα ακόμη παιχνίδι, είχε τις ευκαιρίες της αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 43′ Θερμαϊκός και Μέγας Αλέξανδρος έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής των Παναγιωτίδη και Τσιρίδη, σε μια στιγμή που τα “αίματα άναψαν” ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έχασαν και το αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς στο 62′ έμειναν με εννιά λόγω αποβολής του Ατανάσοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ακολούθησε ένα γκραν γκινιόλ παιχνίδι, με την ομάδα των Τρικάλων να ρισκάρει χωρίς όμως να καταφέρνει να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Συνθέσεις

Θερμαϊκός Θέρμης : Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράτζα, Τρόκας, Μπατακόιας, Δοξάκης (69′ Χαραλαμπίδης), Ανδρεάκος (44′ Ανδρεάκος), Κράββαρης (77′ Πασιαρδής), Βλαχόπουλος, Μπικιάρης Ν. (83′ Φάκκας), Μπικιάρης Ρ.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πέικος, Τσιρίδης, Σωτηράκης, Αρβαμόπουλος (67′ Κιρκιλιανίδης), Ντος Σάντος (69′ Μπαντής), Φουρτζίου (55′ Παρσόπουλος), Λίτσι (65′ Ελευθεριάδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected