Γ Εθνική / Τοπικά

Έλαβε τέλος το αήττητο του Αλμωπού Αριδαίας, “δράστης” η Αναγέννηση Γιαννιτσών! (photos)

Ένα παιχνίδι παρουσία 200 περίπου θεατών με αρκετές φάσεις, κυρίως για τους φιλοξενούμενους, έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών με την τοπική Αναγέννηση να παίρνει νίκη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας με σκορ 1-0, απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες με το μέρος τους, με τους γηπεδούχους όμως να παίρνουν το προβάδισμα νωρίς από την άσπρη βούλα και να έχουν στη συνέχεια κι αυτοί κάποιες καλές φάσεις, για να διευρύνουν το προβάδισμα τους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απειλούσαν μόνιμα και έφτασαν πολύ κοντά να ισοφαρίσουν, αλλά αστόχησαν αρχικά στο πέναλτι που κέρδισαν και στη συνέχεια είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα κι έτσι μοιραία γνώρισαν την πρώτη τους ήττα, με την ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών να πλησιάζει στους 7 βαθμούς.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο Pellasports

Συνθέσεις

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Τόλιος, Μπαμπαλής, Γιαλαμούδης, Γκαρακλίδης, Μουρίκι, Κεφαλάς (89′ Κωστάκης), Βουτσιάς (20 λ.τ. Χιντασέλι), Σούκιας, Καραμπάς, Ταουσιάνης (75′ Γαρύφαλος), Στεφανίδης.

Αλμωπός Αριδαίας : Μένιος, Μαγγίζης, Στογιαννίδης (90′ Προκοπίου), Μουτζούρης, Τζημογιάννης, Ασλαμπάλογλου, Μεντής (74′ Γιαννόπουλος), Νικολίτσας (90′ Ναουμίδης), Κωστούλας, Γουόρντεν, Ντόγος (65′ Ελευθεριάδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected