Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πέρασε από τη Μεσοποταμία η Καλλικράτεια και “ανάσανε” βαθμολογικά

Εκτός από ορισμένες φορές όπου ηττήθηκε σχετικά εύκολα, η ομάδα του Γιώργου Τομόπουλου, πάλεψε, έδειξε ότι μπορεί να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα αλλά στο τέλος έχασε.

Αυτή την φορά από τον ΠΟ Νέας Καλλικράτειας με σκορ 0-2 στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής που πραγματοποιήθηκε εμβόλιμα σήμερα.

Όπως αναφέρει το sentra.com.gr, οι «κιτρινόμαυροι» της Μεσοποταμίας παρότι έμειναν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, στο 6′ συγκεκριμένα, πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά η αστοχία ή και η ατυχία τους, δεν τους άφησε για ακόμη μια φορά να πετύχουν κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την 12η ήττα τους στο πρωτάθλημα και να μείνουν στην… ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αναφορά το ματς αυτό καθ’ αυτό, η ομάδα της Νέας Καλλικράτειας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί -όπως προαναφέραμε- στο 6ο λεπτό με τον Τότσκα, ένα γκολ που φαίνεται πως ταρακούνησε τους παίκτες της Αστραπής, οι οποίοι ανέβασαν «στροφές», ισορρόπησαν το παιχνίδι, πίεσαν αρκετά τους φιλοξενούμενους και σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει.

Στην επανάληψη, οι πρωταθλητές Καστοριάς πάλεψαν, έδωσαν ότι είχαν για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, όμως στο 85′ έμειναν με έναν παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο αρχηγός της ομάδας, Γρηγόρης Καραμανίδης.

Ένα λεπτό αργότερα (86΄) οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν τη νίκη τους με τον Πολυζά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected