Κατηγορίες
Basket

«Ανάσα» για τον Άρη με νίκη επί του Λαυρίου

Βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική… ανάσα πήρε ο Άρης με την εντός έδρας νίκη του επί του Λαυρίου (81-70). Ήταν η πρώτη νίκη των «κίτρινων» ύστερα από τρεις σερί ήττες και η «παρθενική» του κόουτς Σάββα Καμπερίδη.

Ο Άρης ήταν επιβλητικός στην τρίτη περίοδο της συνάντησης, όταν με επιμέρους σκορ 26-12 μετέτρεψε το 36-31 σε 62-43. Κορυφαίοι των νικητών ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης (20 πόντοι και 8 ριμπάουντ), Κεν Μπράουν (15 πόντοι με 3/5 τρίποντα), Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς (11 πόντοι και 7 ριμπάουντ) και ο Τζέιλεν Μόρις (11 πόντοι).

Στο πρώτο μέρος τα πράγματα ήταν μοιρασμένα για τος δύο ομάδες. Αργό τέμπο, σετ παιχνίδι ενώ παράλληλα είχε δυνατές άμυνες και το σκορ να είναι πόντο-πόντο. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Άρης έκανε ένα ξέσπασμα, πήρε πολύ μεγάλη διαφορά, με το Λαύριο να μένει σε ρόλο θεατή και να παρακολουθεί την διαφορά να φτάνει το +24 στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου. Παρ’όλα αυτά, δεν το έβαλε κάτω, έτρεξε ένα σερί με το οποίο κατέβασε την διαφορά ακόμα και στους 8, βάζοντας σε…σκέψεις τον Άρη. Άλμαν και Μουράτος έκαναν πολλή δουλειά για τους φιλοξενούμενους ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να γυρίσει το ματς και ο Άρης πήρε μια πολύτιμη νικη με 81-70.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Μποχωρίδης που έκανε τα πάντα μες το παρκέ, μαζί του στην περιφέρεια οι Μπράουν και Μόρις, ενώ στο ζωγραφιστό έκανε τρομερή δουλειά ο Ντραγκίσεβιτς. Από την άλλη πλευρά, πολλή δουλειά έκανε ο Μουράτος με 12 πόντους και 5 ασιστ, ενώ και οι Άλμαν και Μαστρογιανόπουλος με 12 και 11 αντίστοιχα προσπάθησαν με τη σειρά τους.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 36-31, 62-43, 81-70.

τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected