Κατηγορίες
Super League 2

Επέστρεψε στις επιτυχίες η Δόξα, 2-0 στην Κέρκυρα

Χωρίς να ενθουσιάζει έχοντας κυρίως την ουσία, η Δόξα Δράμας πέρασε νικηφόρα από την Κέρκυρα και κλείνει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της για το 2019.

Οι “μελανόλευκοι” έπαιξαν όσο χρειαζόταν κόντρα στους ουραγούς, που ωστόσο πάλεψαν στο σημερινό παιχνίδι που διεξήχθη υπό βροχή και με έντονη υγρασία.

Χαρακτηριστικό είναι πως στα πρώτα 20 λεπτά, σημειώθηκαν μόνο…λασπομαχίες, με τη Δόξα να ψάχνει τρόπο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων.

Η μοναδική καλή στιγμή μέχρι το 44′ όταν και σημειώθηκε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, ήταν στο 30′, με τον Βουκελάτο να βγαίνει τετ α τετ αλλά ο Μένκα τον νίκησε με καθοριστική έξοδο.

Η Δόξα πήρε κεφάλι στο σκορ σε ένα καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης, όταν στο γύρισμα του Κόντου από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον προωθημένο Καψάλη μέσα στην μικρή περιοχή ο οποίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Κολιοφούκα.

Στο 56′ το παιχνίδι έλαβε τυπικό χαρακτήρα καθώς οι Δραμινοί έφτασαν και σε δεύτερο γκολ και συγκεκριμένα με τον Χάμοντ, ο οποίος με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ “έγραψε” το 0-2.

Στο 78′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν από σέντρα του Λεπενιώτη, ο Μίσκου έπιασε τη κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις

Κέρκυρα : Κολιοφούκας, Βλάχος, Πέδρο Ραφαέλ, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Ζερβόπουλος, Πιαστόπουλος, Μίσκου, Βασιλούδης, Γεωργακόπουλος (75′ Λεπενιώτης), Βουκελάτος (58′ Νικολούδης)

Δόξα Δράμας : Μένκα, Μαρκοπουλιώτης, Αργυρόπουλος, Κρητικός, Κόντος (85′ Οικονόμου), Σιώπης (82′ Ενγκόγκα), Πινδώνης, Καψάλης, Αναστασίου, Σαμπανίδης, Χάμοντ (88′ Παρασκευάς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected