Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλο “διπλό” της Τσέλσι με Γουίλιαν (vid)

Ο Γουίλιαν με τα δύο γκολ που πέτυχε οδήγησε την Τσέλσι στη νίκη με σκορ 2-0 κόντρα στην Τότεναμ. Οι «μπλε» πήραν σημαντική διαφορά από τους διώκτες τους στη «μάχη» του Champions League.

Οι «μπλε» επικράτησαν στο ντέρμπι του Λονδίνου με 2-0 της Τότεναμ εκτός έδρας και αισθάνονται πιο άνετα πλέον στην 4η θέση της Premier League, που οδηγεί στους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ απέκτησε διαφορά έξι 6 και 7 πόντων από Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα. Παράλληλα, μείωσε στους 6 βαθμούς από τη Μάντσεστερ Σίτι και στους 7 από τη 2η Λέστερ.

Το 1-0 για την Τσέλσι έγινε στο 12′, όταν ο Γουίλιαν σκόραρε με εξαιρετικό πλασέ από πλάγια θέση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης (60% κατοχή μπάλας) και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου «σφράγισαν» τη νίκη τους.

Έπειτα από χρήση VAR δόθηκε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γουίλιαν για το τελικό 2-0. Στο 62′ η Τότεναμ έμεινε και με παίκτη λιγότερο εξαιτίας αποβολής του Σον για κλωτσιά στον Αντόνιο Ρούντιγκερ. Με τη χρήση της τεχνολογίας πάρθηκε και αυτή η απόφαση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected