Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

Επίθεση αγνώστων στο σπίτι του Ευαγγέλου, αποφασίζουν για άμεση αποχή οι διαιτητές

Άγνωστοι έριξαν κροτίδα στο σπίτι του Άγγελου Ευαγγέλου που ήταν στο VAR στο ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει το onsports.gr, η πόλωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεπεράσει κάθε όριο, με τους διαιτητές να βρίσκονται στο στόχαστρο. Το βράδυ της Κυριακής (22/12) άγνωστοι έριξαν κροτίδα στο σπίτι του Άγγελου Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν διαιτητής στο VAR στο παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός.

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες έσπασαν το πλαϊνό τζάμι στην είσοδο της πολυκατοικίας, που διαμένει ο Ευαγγέλου, και πέταξαν μία κροτίδα, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές, υλικές ζημιές. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία, όπου διαπίστωσε πως στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας μένει ο διαιτητής.

Οι άνδρες της ασφάλειας περισυνέλεξαν τα θραύσματα της κροτίδας και πήραν και δακτυλικά αποτυπώματα, έχοντας ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Αποφασίζουν για άμεση αποχή οι διαιτητές

Το περιστατικό με την επίθεση με κροτίδα στο σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου αναγκάζει τους ρέφερι να κλιμακώσουν την αντίδρασή τους. Γι’ αυτό και αποφάσισαν να απέχουν από τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής της Super League στις 4-5/1, στην οποία το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ντέρμπι: το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και το ΠΑΟΚ-Άρης.

Για να προχωρήσει η αποχή, οι διαιτητές πρέπει να λάβουν επίσημα την απόφασή τους και στη συνέχεια να ενημερώσουν σχετικά την ΕΠΟ για την κίνησή τους.

Οι διαιτητές νιώθουν απροστάτευτοι, όπως είχαν υποστηρίξει στην αρχική τους επιστολή και το γεγονός ότι ο Άγγελος Ευαγγέλου έγινε στόχος αγνώστων, οι οποίοι πέταξαν κροτίδα στο σπίτι όπου διαμένει, επιβεβαιώνει τη θέση τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε διεξαχθεί ψηφοφορία ανάμεσα στους διαιτητές για την προοπτική της επ’ αόριστον αποχής, εφόσον δεν αποσυρθούν οι μηνύσεις εναντίον τους. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε καθολική ομοφωνία!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected