Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Ο ΠΑΟΚ έχει ευκαιρία να βρεθεί μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας, αν καταφέρει να πάρει το τρίποντο στον αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα για την 16η αγωνιστική της Super League 1.

Το ματς του “δικεφάλου” είναι μια προσφορά του “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στην πιάτσα των ταξί, στο κέντρο της Βέροιας.

Μάλιστα οι πρωταθλητές έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουν στο +2 από τον Ολυμπιακό μετά τη χθεσινή ισοπαλία (0-0) των ερυθρόλευκων στο Βόλο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει στη διάθεση του εκτός από τους δύο εδώ και καιρό τραυματίες, Βέρνμπλουμ και Ζαμπά, τους Καντουρί, Κρέσπο και Άκπομ που ήταν και οι τρεις βασικοί στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Έτσι αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Φερνάντο Βαρέλα, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και να καλύψει τα μεσοεπιθετικά κενά με το Βιεϊρίνια αντί του Καντουρί και το Σβιντέρσκι αντί του Άκπομ.

Λογικά “παίζονται” θέσεις στον άξονα. Μαουρίσιο, Μίσιτς και Αουγκούστο διεκδικούν τις δύο στα κεντρικά χαφ και ο Μπίσεσβαρ με τον Πέλκα αυτή κοντά στον επιθετικό.

Το πιο πιθανό σχήμα του Δικέφαλου θα έχει Ζίβκοβιτς στην εστία, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον και Γιαννούλη στην άμυνα, Μίσιτς και Μαουρίσιο στα χαφ, το Βιεϊρίνια αριστερά, το Λημνιό δεξιά και τον Μπίσεσβαρ ή τον Πέλκα πίσω από το Σβιντέρσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected