Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ένας Χριστουγεννιάτικος περίπατος για τη Λίβερπουλ! (vid)

Ασταμάτητη η Λίβερπουλ διέλυσε 4-0 τη Λέστερ εκτός έδρας και πριν φύγει το 2019 έχει βάλει τα χέρια της πάνω στην κούπα του πρωταθλητή της Premier League!

Αν δεν… σπάσει και τώρα αυτή η… κατάρα που κυνηγάει τη Λίβερπουλ, δεν θα σπάσει ποτέ! Η ομαδάρα που έχει φτιάξει ο Γιούργκεν Κλοπ… αρνείται να χάσει, διέλυσε και τη Λέστερ 4-0 και μάλιστα εκτός έδρας, δείχνοντας σε όλους πως αυτό το πρωτάθλημα είναι αποφασισμένη να το πάρει… πιο νωρίς από ποτέ!

Οι «Reds» με δυο γκολ του Φιρμίνο και από ένα των Μίλνερ και Αλεξάντερ-Άρνολντ, πήραν ένα ακόμα σπουδαίο τρίποντο για να παραμείνουν πρώτοι και με διαφορά στην Premier League.

Η Λίβερπουλ έφτασε πλέον τους 52 βαθμούς, αφήνοντας στους 39 τη Λέστερ ενώ έχει και ματς λιγότερο από τις «αλεπούδες». Ματς λιγότερο έχει και η Σίτι που είναι στους 38, ενώ η Τσέλσι έμεινε στους 32 μετά την ήττα-σοκ από τη Σαουθάμπντον!

Το σίγουρο είναι πως αυτή τη φορά η Λίβερπουλ δείχνει ότι… εξάντλησε όλους τους τρόπους που υπήρχαν, τα προηγούμενα 30 χρόνια, για να χαθεί ένα πρωτάθλημα και πλέον μοιάζει έτοιμη να φτάσει στη… γη της επαγγελίας. Το μαγικό 2019 για την ομάδα του Κλοπ θα κλείσει στις 29 Δεκεμβρίου, στο εντός έδρας ματς με τη Γουλβς, που αναμένεται να είναι… γιορτινό.

δείτε βίντεο στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected