Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Φιλική νίκη της ΑΕΠ Κοζάνης στην Αριδαία

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε κάτω από αφόρητο κρύο στην παγωμένη Αριδαία, η ΑΕΠ Κοζάνης επικράτησε με σκορ 2-0 του Αλμωπού.

Το παιχνιδι παρά τον φιλικό του χαρακτήρα ήταν αρκετά καλό και οι δύο πρωτοπόροι του 2ου και 4ου ομίλου έδειξαν αρετές και μαζί για ποιον λόγο οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το Pellasports, οι γηπεδούχοι διατήρησαν μια φλύαρη υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, αλλά έδειξαν άτολμοι στην τελική προσπάθεια, αφού δημιούργησαν πολλά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα χωρίς όμως να το εκμεταλλευτούν, ενώ είχαν και δοκάρι σε κεφαλιά του Κωστούλα στα μέσα της επανάληψης.

Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους έδειξαν μια σκληροτράχηλη ομάδα που ξέρει να παίζει για το αποτέλεσμα και με γρήγορες αντεπιθέσεις πήρε μια νίκη γοήτρου, χάρη στα τέρματα των Ντινόπουλου στο 20’ και Πάλλα στο 80’.

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Μένιος, Προκοπίου, Ναουμίδης, Τζιμογιάννης, Μαγγίζης, Γιαννόπουλος, Ελευθεριάδης, Ασλαμπάλογλου, Καραγιάννης, Μεντής, Ξόμπλιος. Αγωνίστηκαν και οι Καραγιαννίδης, Σαινατούδης, Ντόγος, Στογιαννίδης, Καμπλιώνης, Κωστούλας, Προύντσης.

ΑΕΠ Κοζάνης : Ψαρράς, Ντούκα, Ηλίας, Αμαραντίδης, Κοταρίδης, Ταφαρλής, Εμμανουήλ, Μπόνιος, Ντινόπουλος, Παππάς, Καρακατσάνης. Αγωνίστηκαν και οι Χατζηγιαννάκης, Τσιάρας, Τσικόπουλος, Σβίρος, Πασχαλίδης, Παπαδόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected