Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Άλλοι τρεις βαθμοί στο σακούλι για τη Λίβερπουλ! (vid)

Οι «κόκκινοι» ήταν μέτριοι, κινδύνευσαν από τη Γουλβς αλλά επικράτησαν, χάρη και στο VAR, 1-0 και παραμένουν αήττητοι

Είναι της μοίρας της γραφτό… Επειτα από 30 χρόνια αναμονής η Λίβερπουλ είναι έτοιμη για να κατακτήσει την Premier League. Περίμενε σχεδόν μια ολόκληρη ζωή, κι ό,τι το ποδόσφαιρο της στέρησε από το 1990 και μετά, φαίνεται πως της το δίνει απλόχερα πλέον. Ολο το σύμπαν συνωμοτεί για να επιστρέψουν οι «κόκκινοι» στον θρόνο τους. Ακόμη και τις ημέρες που δεν παίζουν καλά, ακόμη και τις ημέρες που ο αντίπαλος τους βάζει δύσκολα, ακόμη και τις ημέρες που ακυρώνονται υπέρ της γκολ ως οφσάιντ για… μισή παλάμη!

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, η ομάδα του Γιούγκεν Κλοπ σε μια μέτρια ποδοσφαιρικά μέρα, πήρε ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο καθώς επικράτησε 1-0 της εξαιρετικής Γουλβς που έβαλε δύσκολα στους επίδοξους πρωταθλητές Αγγλίας που, έχοντας ένα ματς λιγότερο, βρίσκονται στο +13 από τη δεύτερη Λέστερ. Το νικητήριο γκολ για τη Λίβερπουλ προέκυψε με περιπετειώδη τρόπο καθώς το τέρμα που πέτυχε ο Σαντιό Μανέ στο 42′, αρχικά ακυρώθηκε από τον διαιτητή για χέρι του Ανταμ Λαλάνα στο ξεκίνημα της φάσης. Επειτα από παρέμβαση και διόρθωση του VAR όμως διαπιστώθηκε το λάθος.

Ακόμη κι η … τύχη αλλά και το VAR ήταν με το μέρος της ομάδας του Μέρσεσάιντ όταν στο 48′ η Γουλβς ισοφάρισε με τον Νέτο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Επειτα από πολλή… μελέτη στο δωμάτιο του VAR κι αφού επιστρατεύτηκε η περίφημη γραμμή που μετρά και το… χιλιοστό, ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν μέτρησε το τέρμα διότι στο ξεκίνημα της φάσης, ο Κάστρο, ο παίκτης που έβγαλε την ασίστ δεν καλυπτόταν για μερικά χιλιοστά. Κι αφού η Λίβερπουλ σώθηκε από τη… γραμμή, και άντεξε στην πίεση της εντυπωσιακής Γουλβς που προ ημερών σόκαρε τη Μάντσεστερ Σίτι ανατρέποντας το εις βάρος της 0-2 σε 3-2, πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη που τη διατηρεί αήττητη στην Premier League έπειτα από 19 αγωνιστικές…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected