Κατηγορίες
Super League 1

Μεγάλο “διπλό” του Βόλου στο “Γεντί Κουλέ”!

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο ξεκίνημα στο 2020 για τον ΝΠΣ Βόλος, που πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ έχασε ευκαιρίες με το… τσουβάλι, ο Βόλος τις δύο που είχε τις έκανε γκολ και έτσι γνώρισε την ήττα σοκ με 2-1.

Το 2020 δεν μπήκε καθόλου καλά για τον ΟΦΗ, αφού ο Γιώργος Σίμος αναγκάστηκε μόλις στα 50′ δεύτερα να αλλάξει το σχήμα που είχε αρχικά οργανώση, αφού ο Σακόρ σε σύγκρουση που είχε με τον Κοροβέση υπέστη διάσειση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και τον Βαζ να περνάει στην θέση του.

Ο ΟΦΗ άργησε να βρει τον ρυθμό του μέσα στο γήπεδο, αφού τον επηρέασε η αλλαγή, με αποτέλεσμα να απειλήσει στο 20′ με τον Φιγκειρέντο όμως ο Γκαραβέλης έδιωξε. Οι παίκτες του Γιωργου Σίμου έχασαν μια ακόμα ευκαιρία με τον Σεμέντο λίγα λεπτά αργότερα με τον πορτιέρο του Βόλου να διώχνει και πάλι.

Ο Βόλος στην πρώτη φάση του στο ματς πηρε το προβάδισμα στο σκκορ με τον Λυράτζη να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Τεντάκη και να κκάνει το 1-0. Μια φάση όπου υπάρχει χέρι στην αρχή της φάσης. Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό μετά το γκολ, ωστόσο έχασε τεράστια διπλ΄ευκαιρία με τον Τσιλιανίδη στις καθυστερήσεις για το 1-1.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ ανέβασε από νωρίς στροφές και έκλεισε στα καρέ του τον Βόλο, έχοντας την κατοχή και το ρυθμό υπερ του και στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία ο Νέιρα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με σουτ στα όρια της περιοχής στο 57′.

Από εκεί και μετά ο κόσμος μπήκε στην εξίσωση της αναμέτρησης και στο 61′ ο Βαζ χάνει τεράστια ευκαιρία για το 2-1 όμως το πλασέ του στην κίνηση έδιωξε εντυπωσιακά ο Γκαραβέλης. Στο 70′ ο Νέιρα πήγε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως η κεφαλιά του βρήκε σε αμυντικό του Βόλου και κατέληξε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ χάνει μια ακόμα τεράστια ευκαιρία με την προβολή του Φιγκεϊρέντο να φεύγει λίγο έξω.

Ο Βόλος από το πουθενά κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα στο σκορ στο 79′ με τον Ζοάο, μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κάνοντας το 2-1. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε παρότι προσπάθησε ο ΟΦΗ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την δεύτερη ήττα στο Ηράκλειο.

Συνθέσεις

ΟΦΗ : Σωτηρίου, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Μπράουν, Κοροβέσης, Νέιρα, Σακόρ (7′ λ.τ. Βαζ / 77′ Μάνος), Σταϊκος, Σεμέντο, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέντο

ΝΠΣ Βόλος :  Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φερράρι, Οικονόμου, Λυράτζης, Τσοκάνης, Αουγκούστο Μαξ, Τόρες (87′ Τσαούσης), Γέντρισεκ (74′ Ζοάο), Γκουαροτσένα (63′ Μπαλογιάννης), Τσίκα

*με στοιχεία από το gentikoule.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected