Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Ομάδα Super League 1 ο ΠΑΣ Γιάννινα, 1-0 τον Παναθηναϊκό!

Μια πολύ μεγάλη νίκη, που του δίνει το προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ο εξαιρετικός Παμλίδης.

Η ομάδα του Γιώργο Δώνη είχε μέτρια παρουσία, φάνηκε να υποτιμά τους Ηπειρώτες, ενώ στο 64′ ζήτησαν πέναλτι από τον ρέφερι κ. Φωτιάδη σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων, ωστόσο ο Καστοριανός διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε στο 12′, με την κεφαλιά του Καμπετσή να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Γιαννίκογλου.

Στο 28′ όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ, όταν οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού απομάκρυναν προσωρινά τη σέντρα του Κριζμάν, η μπάλα έφτασε στον Κάστρο, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Παμλίδη ο οποίος με πλασέ “έγραψε” το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 59′ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, η κεφαλιά όμως του Παμλίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 71′ ο Καρτάλης σούταρε η μπάλα ωστόσο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 73′ ο Κουρμπέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία σε γυριστό σουτ που απέκρουσε ο Γιαννίκογλου.

Στο 87′ αλλά και στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΣ είχε σπουδαίες στιγμές να κάνει δύο τα τέρματα του όταν και πάλι ο Παμλίδης από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Διούδη.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα : Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Παντελάκης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Ξύδας (84′ Λιάσος), Καρτάλης (74′ Νάουμετς), Παμλίδης, Κρίζμαν (68′ Λεό).

Παναθηναϊκός : Διούδης, Κολοβέτσιος, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (74′ Μπουζούκης), Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης (29′ λ.τ. Κουρμπέλης), Μπεκ (46′ Περέα), Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected