Κατηγορίες
Αθλήματα

Άψογη στην Τουρκία η Σακελλαρίδη, προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Κουντουράκης

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη είχε ακόμα μια άψογη μέρα στην Αττάλεια της Τουρκίας, έχασε μόλις δυο games σε δυο αναμετρήσεις και προκρίθηκε στα προημιτελικά του μονού και στα ημιτελικά του διπλού, της τοπικής διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF.

Στο μονό, η Σαπφώ επιβλήθηκε της Ρωσίδας Milana Zhabrailova με 6-0, 6-0, σε 67 μόνο λεπτά. Η 16χρονη Ελληνίδα έκανε ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι και δεν κινδύνεψε καθόλου από την επίσης 16χρονη Ρωσίδα, που ξεκίνησε την προσπάθειά της από το ταμπλό των προκριματικών.

Όπως αναφέρει το tennisnews, με τη νίκη αυτή, η Σαπφώ προκρίθηκε στην προημιτελική φάση, κάτι που πέτυχε για 3η φορά στην καριέρα της, σε επαγγελματικό τουρνουά της ITF. Θα διεκδικήσει και τη 2η πρόκρισή της σε ημιτελικό ITF διοργάνωσης, απέναντι στην Ισπανίδα Lucia Cortez Llorca, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.664 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Στο διπλό, η Σαπφώ πέτυχε ήδη μια νίκη απέναντι στην Ισπανίδα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, μαζί με την Κροάτισσα συμπαίκτριά της, Oleksandra Oliynykova, κέρδισαν τις Cortez Llorca και Ekaterina Ovcharenko, No.2 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2.

Αύριο, Σακελλαρίδη και Oliynykova θα αντιμετωπίσουν την Αμερικανίδα Anastasia Nefedova και τη Ρωσίδα Nina Rudiukova, Νο.4 στο ταμπλό, για μια θέση στον τελικό του ταμπλό του διπλού.

Προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Κουντουράκης

Σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε ο Ιωάννης Κουντουράκης, καθώς θα βρεθεί στα ημιτελικά του Junior τουρνουά που διοργανώνεται αυτή την εποχή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σημειώνοντας το 3 στα 3 ο Ιωάννης Κουντουρακής εξασφάλισε μια θέση στην καλύτερη 4άδα της διοργάνωσης κατηγορίας G4 στην Αραβική πόλη Fujairah.

Έχοντας απολέσει συνολικά μόλις ένα σετ μέχρι στιγμής, ο Κουντουράκης, θα αναμετρηθεί στους “4” καλύτερους απέναντι στο Νο.2 του ταμπλό Inoue από την Ιαπωνία, με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Ο νεαρός Έλληνας τενίστας στην 8άδα βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Αμερικάνο Samuel Reichbach, τον οποίο και κέρδισε με σκορ, 6-3, 6-4.

Στο αντίστοιχο ταμπλό των διπλών, ο Κουντουράκης συνεργάστηκε με τον Ηρακλή Γερούση, χάνοντας δύσκολα στην πρώτη τους μάχη, από τους Ιταλούς Biagianti και Francesco Castellano, με 6-3, 6-7 (4), [10-1].

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected