Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νέες μεταγραφές στις ομάδες της Αττικής, στη Μύκονο οριστικά ο Στέλιος Νάκας

Τον δανεισμό του Γιώργου Καρυτινού στον ΑΠΟ Κερατσίνι ανακοίνωσε ο Ιωνικός.

Ο 19χρονος (30/10/2000) μέσος ανήκει στην ομάδα της Νίκαιας από τα τμήματα υποδομής και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικό την ομάδα του Κερατσινίου στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Γ Εθνική.

Η ανακοίνωση :

“H ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Γιώργου Καρυτινού στον ΑΠΟ Κερατσινίου. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος 30/10/2000 αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και θα καλύψει θέση “μικρού” στην ομάδα του Κερατσινίου.”

Στην ΑΕ Μοσχάτου ο Μισέλ Μπιλίμπασι

Την απόκτηση του Μισέλ Μπιλίμπασι ανακοίνωσε η ΑΕ Μοσχάτου.

Ο 30χρονος (08/03/1989) Αλβανός μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν τα τελευταία 4 χρόνια στον ΑΟ Καραβά της ΕΠΣ Πειραιά και παλαιότερα σε Φωστήρα, Λάτσι (Αλβανία), Κιέλσας (Νορβηγία), Ντιναμό Τιράνων, Γκραμόζι (Αλβανία) και Ολιμπίκ Τίρανα.

Αναλυτικά :

“Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με έναν πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή τον Μισέλ Μπιλίμπασι.

Ο Μισέλ είναι μεσοεπιθετικός και αγωνιζόταν στον ΑΟ Καραβά. Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου πρόσθεσε στο ρόστερ της μεγάλη ποσότητα ποδοσφαιρικού μυαλού με την μεταγραφή του.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΑΟ Καραβά και ειδικά τον Πρόεδρό του κύριο Χρήστο Σκανδάλη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Καλωσορίζουμε τον Μισέλ στην οικογένεια της ΑΕΜ και του ευχόμαστε υγεία και ποδοσφαιρικές επιτυχίες.”

Οριστικά στην Άνω Μερά ο Στέλιος Νάκας, επιστρέφει στο ρόστερ ο Γιώργος Τζάβρας

Επίσημη μορφή παίρνει η προφορική συμφωνία του Στέλιου Νάκα (φωτ) με την Άνω Μερά, την ώρα που επιστρέφει στο ρόστερ ο 25χρονος τερματοφύλακας, Γιώργος Τζάβρας.

Οι ανακοινώσεις :

“Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Νάκα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ομάδες όπως η skoda Ξάνθη , ο Άρης , η Νίκη Βόλου, η Ρόδος και τελευταία ο Νεστος Χρυσουπολης, αλλά και στο εξωτερικό! Καλώς όρισες Στέλιο”

“Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερά ανακοινώνει την επιστροφή του τερματοφυλακα και πρώην αρχηγού της ομάδας μας, Γιώργου Τζαβρα. Ο πορτιερο που πέρυσι βοήθησε τα μέγιστα για να στεφθούμε πρωταθλητές κυκλαδων επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος! Καλώς όρισες Γιώργο !”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected