Κατηγορίες
Γενικά

Παίρνει Παγώνη και Χειρίτραντα ο Ιάλυσος!

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα για την 15η αγωνιστική της Football League, ο Ιάλυσος συνεχίζει να εμπλουτίζει το ρόστερ του με ποδοσφαιριστές που μπορούν να του εξασφαλίσουν την σωτηρία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το xxsports, οι «ερυθροκίτρινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον πολύπειρο πρώην δεξιό οπισθοφύλακα της Νίκης Βόλου, Τάσο Παγώνη, ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο κατέκτησε την άνοδο με την φανέλα του Διαγόρα. Ο Παγώνης έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες από την ομάδα του Βόλου και αν όλα πάνε καλά, την προσεχή Δευτέρα, θα ενταχθεί και εκείνος στο ρόστερ των «τοξοβόλων».

Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανσερραϊκό, Βέροια, Α.Ο. Χανίων, Κισσαμικό, Δόξα Δράμας και Αστέρα Αμαλιάδας.

Επίσης ποδοσφαιριστής του Ιάλυσου θα πρέπει να θεωρείται και ο 20χρονος Θοδωρής Χειριτράντας, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στις προπονήσεις των «ερυθροκίτρινων» και αφού άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις, αναμένεται να ενεργοποιηθεί ο δανεισμός του από τον Απόλλωνα Σμύρνης, στον οποίο και αγωνίζονταν. Εκτός από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», έχει αγωνιστεί επίσης με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected