Κατηγορίες
Αθλήματα

Φιλικό με τον Αερωπό Έδεσσας για τους Άνδρες του Ζαφειράκη Νάουσας

Η ανδρική ομάδα του τμήματος του χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2.

Στην επόμενη αγωνιστική της οποίας, στο ξεκίνημα μετά την διακοπή των Χριστουγέννων, αντιμετωπίζει εντός έδρας την αξιόμαχη ομάδα του Αρχελάου Κατερίνης.

Στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας της, το ερχόμενο Σάββατο (11/1) το συγκρότημα της Νάουσας αντιμετωπίζει στις 17.00, στο ΔΑΚ της πόλης τον Αερωπό Έδεσσας, σε ένα φιλικό παιχνίδι υψηλής απαιτητικότητας και μεγάλου ενδιαφέροντος.

Με το ξεκίνημα της χρονιάς… στα γήπεδα οι Παίδες του Ζαφειράκη!

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του 2020 η ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη επέστρεψε στο γήπεδα, αυτή την φορά με την ηλικιακή κατηγορία των Παίδων.

Το διάστημα 2-5 Ιανουαρίου, οι παίδες της ομάδας μας, συμμετείχαν στο αναπτυξιακό τουρνουά Climax, μια πανελλήνια διοργάνωση, στην οποία πήραν μέρος 16 ομάδες απ όλη την Ελλάδα. Η ομάδα του Φώτη Παπουτσή, στην πρώτη φάση του τουρνουά, είχε να αντιμετωπίσει στους ομίλους τις ομάδες της ΧΑΝΘ, των Ιωαννίνων και του Φοίβου Αθηνών.

Στα τρία παιχνίδια που έδωσε, είχε δύο νίκες και μια ισοπαλία, πράγμα που την έφερε στην κορυφή του ομίλου της.

Στην συνέχεια της διοργάνωσης, αντιμετώπισε την ομάδα του ΠΑΟΚ, την οποία κέρδισε με αρκετή άνεση, φέρνοντας την ομάδα στην τελική τετράδα. Εκεί η ομάδα της πόλης Νάουσας συνάντησε την πολύ δυνατή ομάδα του Ολυμπιακού με την οποία έκανε και την πρώτη της ήττα στο τουρνουά, πράγμα που την έφερε στην διεκδίκηση της 3-4 θέσης.

Δυστυχώς, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην νότια Ελλάδα, οι ομάδες που συμμετείχαν από την Αθήνα και το Άργος έπρεπε να αποχωρίσουν από το τουρνουά, καθώς αποφασίστηκε πως προέχει η ασφάλεια των παιδιών και μετά το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης.

Έτσι στην τελευταία μέρα του τουρνουά η ομάδα του Ζαφειράκη έδωσε ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected