Α ΕΠΣ Ημαθίας

Με έντονο ενδιαφέρον και η 18η “στροφή” στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας (pregame)

Με τη 18η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι πρωτοπόροι αγωνίζονται με ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή αν θέλουν να συνεχίσουν με τους τρεις βαθμούς στο “σακούλι”. Σημαντικές οι μάχες και στην ουρά, με τα βλέμματα να στρέφονται σε Κοπανό και Κουλούρα.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που έχει αυξήσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στο +7, υποδέχεται στο ΔΑΚ της πόλης την ΑΕ Χαρίεσσας, ενώ την ίδια ώρα ο δεύτερης της κατάταξης ΓΑΣ Ροδοχωρίου δοκιμάζεται στη Νάουσα όπου αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα Νάουσας.

Δύσκολη έξοδος και για τον ΦΑΣ Νάουσα, που θα κοντραριστεί στο Νεόκαστρο με τον Φίλιππο Μελίκης ενώ εκτός έδρας αγωνίζεται ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, που μεταβαίνει στον Άγιο Νικόλαο για να αντιμετωπίσει τον ουραγό Ολυμπιακό Νάουσας.

Στο Πλατύ, ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας θα υποδεχτεί τον φορμαρισμένο Άρη Παλαιοχωρίου ενώ την ίδια ώρα σημαντικές για την παραμονή στην κατηγορία είναι οι αναμετρήσεις σε Κοπανό (ο ΓΑΣ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τριποτάμου) και σε Κουλούρα, όπου ο ΠΑΟ θα υποδεχτεί τη Θύελλα Σταυρού.

Τέλος στο Μακροχώρι, η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει την πάντα υπολογίσιμη ΑΕΠ Βέροιας.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής (15.00) :

ΠΑΟΚ ΑλεξάνδρειαςΑΕ Χαρίεσσας
ΠΑΟ ΚουλούραςΘύελλα Σταυρού
Φίλιππος ΜελίκηςΦΑΣ Νάουσα
Ολυμπιακός ΝάουσαςΜ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας
ΓΑΣ ΚοπανούΑστέρας Τριποτάμου
Αχιλλέας ΝάουσαςΓΑΣ Ροδοχωρίου
ΜακροχώριΑΕΠ Βέροιας
Αγρ.Αστ.ΠλατέοςΆρης Παλαιοχωρίου

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected