Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Πέρασε από την Ρόδο και έκανε ρεκόρ επιτυχιών η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έλεγξε με την άμυνα της την αναμέτρηση στην Ρόδο και επιβλήθηκε με 79-70 του Κολοσσού.

Η Ένωση πέτυχε την δέκατη σερί νίκη της στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για την ιστορία της ΑΕΚ στο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα, καθώς το προηγούμενο καλύτερο σερί ήταν των εννέα νικών σε δύο διάστηματα της σεζόν 2001-2, την χρονιά που κατέκτησε τον τελευταίο τίτλο της Πρωταθλητή.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυναμικά το ματς, θέλοντας να χτίσει διαφορά ασφαλείας από νωρίς ωστόσο ο Κολοσσός δεν την άφησε. Η ομάδα της Ρόδου έβγαλε αντίδραση όταν οι “κιτρινόμαυροι” πήγαν να πάρουν διαφορά στο σκορ, με πιεστική άμυνα η οποία δεν τους επέτρεπε να σκοράρουν στο ζωγραφιστό. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, περιορίστηκαν στα τρίποντα και δεν τους βγήκε σε κακό, αφού πήγαν στα αποδυτήρια με 7/15, και το σκορ στο 33-39.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν σθεναρά, με την ομάδα του Παπαθεοδώρου να μην μπορεί να ελέγξει το ματς και να πάρει διαφορά, με το σκορ να είναι πόντο-πόντο. Κάτι που έγινε στα τελευταία περίπου 2:30 του ματς, όταν με ένα μικρό σερί πήρε διαφορά ασφαλείας (+7) την οποία διατήρησε και διεύρυνε λίγο μέχρι την λήξη του παιχνιδιού, η οποία την βρήκε νικήτρια με 79-70. Κορυφαίος ο Λάνγκφορντ με 20, Κρόμα και Τζάκσον αυτοί που ξεχώρισαν από τον Κολοσσό με 17 και 16 αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 33-39, 52-58, 70-79.

τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected