Football League

Απώλεια για τον Ιωνικό, σπουδαίος βαθμός για τον Θεσπρωτό!

Απρόσμενη απώλεια βαθμών για τον Ιωνικό ο οποίος άφησε δυο βαθμούς στην έδρα του με αντίπαλο τον ουραγό Θεσπρωτό, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι… πάγωσαν τη Νεάπολη, όταν στο 14′ ο Ντάλα Κόστα μετά από πάσα του Σερβιλάκη άνοιξε το σκορ. Ο Ιωνικός προσπάθησε να αντιδράσει κι έχασε ευκαιρία στο 33′, όταν ο Τιεντσέ πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη, ο Θεσπρωτός έφτασε κοντά και στο 0-2 στο 50′, αλλά ο Φουρλάνος πρόλαβε τελευταία στιγμή. Η πίεση των γηπεδούχων αυξανόταν όσο περνούσαν τα λεπτά και στο 73′, ο Μάναλης πήρε μια υπέροχη κεφαλιά με τον Κωνσταντάκο να αποκρούει εντυπωσιακά και να κρατά το 0-1 για την ομάδα του σε εκείνη τη φάση.

Η ισοφάριση ήρθε όμως στην επόμενη ευκαιρία των γηπεδούχων και συγκεκριμένα στο 79′, όταν ο Γκούφας βγήκε στη πλάτη της άμυνας του Θεσπρωτού κι έκανε την σέντρα για τον Κρητικό ο οποίος έγραψε το 1-1. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πλησίασαν πιο κοντά στο δεύτερο τέρμα και συγκεκριμένα στο 85′, ο Σερβιλάκης πήγε να σημειώσει ένα υπέροχο τέρμα με σέντρα σουτ, όμως ο Κουρεπίνης απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα πήγε στο δοκάρι κι έξω!

Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Ιωνικό να χάνει μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στους 3 την διαφορά από την κορυφή.

Συνθέσεις

Ιωνικός : Κουρεπίνης, Μουστάκης, Κολλαράς, Φουρλάνος, Τιεντσέ, Κρητικός Ν. (69′ Παπατζίκος), Γκοτσούλιας, Μάναλης, Καλλέργης (53’ Μακρίδης), Κρητικός Σ., Βλαχομήτρος (62’ Γκούφας).

Θεσπρωτός : Κωνσταντινάκος, Δημήτρουλας, Νόνης (9’ Κωνσταντακόπουλος), Σταυρίδης, Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Ραμίρεζ, Γώγως, Βουκομάνοβιτς (94′ Κατσής), Μπίκας (61’ Κολλάς), Ντα λα Κόστα.

*με στοιχεία από το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected