Κατηγορίες
Football League

Πρώτη ήττα εντός για τα Τρίκαλα, απίστευτη εμφάνιση από τον Τσέλιο! (photos)

Η χλιαρή εικόνα του ΑΟ Τρίκαλα στο α’ μέρος και η μεγάλη ημέρα στην οποία βρέθηκε ο Θεμιστοκλής Τσέλιος, ήταν οι βασικοί λόγοι για τους οποίους οι “κυανέρυθροι” γνώρισαν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Θύτης… ο Διαγόρας που με χρυσό σκόρερ τον Γούλα στο 22ο λεπτό.

Όπως αναφέρει το goaltrikala, ο ΑΟΤ διαμαρτύρεται και για την φάση του 88ου λεπτού όταν ο Σταματής από κοντά έκανε το σουτ, η μπάλα φάνηκε να περνάει την γραμμή αλλά ο βοηθός δεν έδειξε γκολ. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Πελάεθ στο 95ο λεπτό όταν εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Τσέλιος απέκρουσε.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο 1ο ημίχρονο ο ΑΟ Τρίκαλα προβλημάτισε πάρα πολύ με την εικόνα του. Ο Διαγόρας ήταν καλύτερος στο γήπεδο, έδειξε να ξέρει τι θέλει και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Γούλα. Στην επανάληψη, η είδοσος του Λώττα άλλαξε την εικόνα και ο ΑΟΤ ξεκίνησε να πιέζει δημιουργώντας καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του Τσέλιου.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας όμως έκανε το ματς της ζωής του καατεβάζοντας ρολά με αποκορύφωμα την απόκρουση πέναλτι του Πελάεθ στο 95ο λεπτό.

Συνθέσεις

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης):: Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Γιαννίτσης (77’ Ποζατζίδης), Οικονομόπουλος, Τσίπρας (46’ Λώττας), Βέρτζος, Πελάεθ, Νιάρος, Γρηγορόπουλος (65’ Πέλκας), Παπαγεωργίου, Σταματής

Διαγόρας Ρόδου (Πέτρος Ρουτζιέρης): Πέτρος Ρουτζιέρης έχει επιλέξει τους: Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Κασνέτση, Καρπαθάκης, Πινιώτης (90’ Ευαγγελιδάκης), Μπουρλάκης (90’ Πατσαρούχας), Αυγενικού, Χουζούρης, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης, Γούλας (77’ Γεωργίου)

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected