Super League 1

Περίπατος του Ολυμπιακού στη Λαμία, χατ-τρικ ο Ελ Αραμπί!

Ένα άνετο απόγευμα για τον Ολυμπιακό στη Λαμία, κόντρα σε μια ομάδα που ήταν αήττητη φέτος στην έδρα της και μάλιστα η τελευταία της ήττα ήταν πέρσι από τον ίδιο αντίπαλο!

Ο Ελ Αραμπί ήταν αυτός που με χατ τρικ «σφράγισε» τη νίκη και έφτασε τα 13 τέρματα στο πρωτάθλημα και τα 18 φέτος με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων». Το άλλο γκολ το πέτυχε ο Βαλμπουενά με πέναλτι, με τη Λαμία να μην έχει τις απαντήσεις, έχοντας μόλις δύο καλές ευκαιρίες.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, έχοντας την κατοχή της μπάλας και ψάχνοντας το γκολ από νωρίς. Η Λαμία προσπαθούσε να αμυνθεί, έχοντας λίγες ευκαιρίες να γίνει επικίνδυνη. Στο 19’ ο Ελ Αραμπί έκανε το σουτ, αλλά ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε, ενώ στο 21’ το πλασέ του Μπουχαλάκη πέρασε άουτ. Στο 31’ ο Δημούτσος έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά πέρασε δίπλα από την εστία του Σα. Στο 33’ ο Ολυμπιακός άγγιξε το γκολ, αλλά η κεφαλιά του Μπα σταμάτησε στο δοκάρι.

Το γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 40’, όταν ο Βαλμπουενά έκανε τη σέντρα και ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο. Στο 51’ ο Ελ Αραμπί εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Βάντερσον, έκλεψε τη μπάλα και με διπλή προσπάθεια έγραψε το 0-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήλεγχαν το παιχνίδι, με τη Λαμία να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι. Στο 69’ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πλιάτσικα στον Τσιμίκα, με τον παίκτη των γηπεδούχων να δέχεται και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Βαλμπουενά ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και έγραψε το 0-3.

Στο 81’ ο Ελ Αραμπί πέτυχε και τρίτο γκολ, όταν ο Μασούρας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο και ο Μαροκινός από κοντά έγραψε το 0-4.

Η Λαμία στο 90’ είχε μια καλή στιγμή να πετύχει το γκολ της τιμής, αλλά η προσπάθεια του Ρόμανιτς σταμάτησε στο δοκάρι.

Συνθέσεις

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Μπαχανάκ (87’ Βλαχομήτρος), Τιρόνε (77’ Μπουλούλης), Βασιλογιάννης (72’ Σάλιακας), Καραμάνος.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ελαμπντελαουί, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά (64’ Λοβέρα), Μασούρας, Βαλμπουενά (76’ Γκερέρο), Ελ Αραμπί (85’ Χριστοδουλόπουλος).

*φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected