Κατηγορίες
Αθλήματα

Σπουδαία μεταγραφή στο Άργος!

Την απόκτηση του Νικόλα Λιάπη από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο Διομήδης Άργους.

Ο Διεθνής πίβοτ συμφώνησε και γίνεται πλέον «Λύκος» για την υπόλοιπη σεζόν. Όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, έχει να κερδίσει πολλά από αυτήν την μεταγραφή και θα έχει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του Διομήδη:

«Ο Διεθνής πίβοτ Νικόλας Λιάπης εντάσσεται από σήμερα στην οικογένεια του Διομήδη, ερχόμενος από τη ομάδα του Ολυμπιακού, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την αγέλη στην προσπάθεια της επίτευξης των φετινών υψηλών στόχων. Λίγο πριν την πρώτη του προπόνηση μας μίλησε για τη μετακίνησή του δηλώνοντας σχετικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ομάδα του Διομήδη, είναι ένας σύλλογος που δουλεύει σε πλαίσια πρωταθλητισμού εδώ και πολλά χρόνια. Έχω να κερδίσω πολλά από αυτή τη μετακίνηση μου καθώς πιστεύω πως έχω να προσφέρω και εγώ στους στόχους που έχουν τεθεί. Θα κερδίσω πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά και τη δυνατότητα να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο δουλεύοντας καθημερινά με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Γιώργου Χαλκίδη αλλά και η ένθερμη προσέγγιση των ανθρώπων του Διομήδη. Το κλίμα είναι οικογενειακό και είμαι σίγουρος πως θα προσαρμοστώ γρήγορα στο σύνολο.»

error: Protected