Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο Καναλάκι ο Tihomir Kanev!

Την απόκτηση του Τιχομίρ Κάνεφ ανακοίνωσε ο Αχέρων Καναλακίου.

Ο 34χρονος (03/01/1986) Βούλγαρος επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Πομόριε της χώρας του (ομάδα Β Εθνικής) και παλαιότερα σε Κρόνο Αργυράδων, Λοκομοτίβ Γκόρνα, Σεβλιέβο, Λίτεξ Λόβετς, Ετάρ Βέλικο, Σοζόπωλη και Σβετκαβίτσα.

Αναλυτικά :

“Ο ΠΑΣ Αχέρων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται και καλωσορίζει επίσημα ένα νέο μέλος της «οικογένειας» του, τον Βούλγαρο επιθετικό Τιχομίρ Κάνεφ.

O 34χρονος Τιχομίρ Κάνεφ αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης, Έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό καθώς μετράει 32 συμμετοχές Α’ Εθνικής και περισσότερες από 100 στη Β Εθνική με πολλές διακρίσεις όπως αυτή του πρώτου σκόρερ στη Β εθνική με 14 γκολ αγωνιζόμενος στην Λοκοκοτίβ Γκόρνα, ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με τον Πρόεδρο του συλλόγου μας και από σήμερα είναι μέλος της οικογένειας μας. Την περσινή σεζόν στα μέσα του πρωταθλήματος μεταγράφηκε στον σύλλογο του Κρονου Αργυραδων όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ´ εθνικής στον όμιλο μας, στην ομάδα μας ήρθε ως μεταγραφή από την ομάδα της Πομόριε που αγωνίζεται στην Β´ εθνική Βουλγαρίας.

Τιμοχίρ καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected