Κατηγορίες
Γενικά

Μεγάλη ανατροπή του ΠΑΟΚ, που κρατά το αήττητο!

Εντυπωσιακή νίκη κατάφεραν τα κορίτσια του ΠΑΟΚ καθώς επικράτησαν με 23-22 επί της Νέας Ιωνίας σε έναν αγώνα στον οποίο βρέθηκαν ακόμη και για 8 γκολ πίσω στο σκορ.

Όπως αναφέρει το e-handball, το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πάνε χέρι – χέρι, μέχρι και το 18ο λεπτό που η Νέα Ιωνία πάτησε γκάζι και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 11-7.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Νέα Ιωνία να δίνει και πάλι τον δικό της ρυθμό στον αγώνα και να αυξάνει συνεχώς τη διαφορά. Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 47′ του αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν 21-13, άρχισαν να… πυροβολούν και με ένα σερί 7 γκολ έκαναν τη μεγάλη ανατροπή. Κατάφεραν να ισοφαρίσουν και με ένα πέναλτι στα τελευταία δευτερόλεπτα πήραν τη νίκη του μεγάλου ντέρμπι.

Πρώτη σκόρερ για την Ιωνία ήταν η Μανιά με 7 γκολ ενώ για τον ΠΑΟΚ κορυφαία ήταν Γκάτζιου με 8 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της Κεπεσίδου κάτω από τα δοκάρια η οποία προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα της.

Ο.Φ.Νέας Ιωνίας – ΠΑΟΚ Mateco 22-23

Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ (Μενέλαος Δανήλος): Κεπεσίδου, Μανιά 7, Καραμάνου 2, Φράγκου 3, Καρέλα, Κολλύρη, Μακρή, Αργυροπούλου 1, Ντιμτσούδη, Κεπεσίδου Ν. 3, Βασιλείου, Ζένελι 2, Νταμπέφσκα 4, Χριστοπούλου, Ζηνωνίδου, Χρυσοκέντη.

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Πελεκίδης): Νούσια, Χατζηπαρασίδου 2, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου 8, Ζυγούρα 2, Κρίτζαλη, Καμπόιμ, Σαμολαδά, Μούρνου 4, Φερφόλια 4, Τσικνάκη, Κωστοπούλου, Μεντεσίδου 2, Νίκολιτς 1, Βαφειάδου, Ματαρωνα.

Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, Δίλεπτα: 7-3, Πέναλτι: 1/1-3/6

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected