Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μόνη στην κορυφή η Ρεάλ, 2-1 τη Σεβίλλη! (vid)

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Καζεμίρο έβαλε δύο γκολ σε ένα ματς και οδήγησε τη Ρεάλ στο 2-1 επί της Σεβίλλης και στο +3 από την Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ήταν παντού, σε κάθε φάση, κάθε στιγμή. Στο εντός με τη Σεβίλλη ο Καζεμίρο ήταν το απόλυτο αφεντικό. Δεν το είχε κάνει ποτέ ξανά με αυτόν τον ολοκληρωμένο τρόπο. Δεν ήταν επομένως, μόνο η πρώτη φορά που έβαλε δύο γκολ σε έναν αγώνα, αλλά όλη του η εκπληκτική εμφάνιση που οδήγησε τη Ρεάλ στη δύσκολη νίκη με 2-1.

Το παιχνίδι ήταν αργό και χωρίς φάσεις στο α’ μέρος, με το VAR να ακυρώνει το γκολ του Ντε Γιονγκ (29’). Η Ρεάλ χρειάστηκε να φτάσει στο 57’ για να κάνει πρώτη φάση και σε αυτήν κιόλας σκόραρε. Ο Γιόβιτς έστρωσε με εκπληκτικό τακουνάκι και ο Καζεμίρο το τελείωσε με ωραίο πλασέ πάνω από τον Βάτσλικ.

Στο 64’ και αφού άδειασε τρεις αντιπάλους, ο Ντε Γιονγκ ισοφάρισε με γκολάρα, μα πέντε λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος μέσος με κεφαλιά χάρισε το τρίποντο στους Μαδριλένους και τους έστειλε στο +3 από την Μπαρτσελόνα που έχει όμως ματς λιγότερο (Κυριακή εντός με Γρανάδα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected