Κατηγορίες
Football League

Χωρίς γκολ στη Χαλκιδική, έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από την τρίτη θέση η Βέροια

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη Χαλκιδική ανάμεσα στον ΠΟ Τρίγλιας και τον ΝΠΣ Βέροια.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να “πιάσουν” Ιάλυσο και Ασπρόπυργο στη 10η θέση και η “Βασίλισσα” να μειώσει στον πόντο από τα Τρίκαλα αλλά (κυρίως) να αυξήσει τη διαφορά από τον τρίτο Ιωνικό.

Το ματς είχε ελάχιστες στιγμές στα καρέ των Παλαβράκη και Βοσνιάδη, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αριθμητικά τις περισσότερες.

Στο 15′ ο Πέντα δεν έπιασε σωστά το σουτ και δεν δυσκόλεψε τον πορτιέρο του ΠΟΤ, ενώ τρία λεπτά αργότερα την κεφαλιά του Ναζλίδη (πρώην παίκτη της Βέροιας) μπλόκαρε ο Βοσνιάδης.

Στο 54′ σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή για τη “Βασίλισσα”, όταν το σουτ του Πασά κατέληξε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και δέκα λεπτά αργότερα η καλύτερη ευκαιρία της Τρίγλιας, σε σουτ του Παπαστεριανού.

Στο 78′ ο Παλαβράκης έκανε την απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά του Ταΐρη, στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης για τη Βέροια.

στο 84′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, με τον Ναζλίδη να θεωρεί πως υπάρχει συμπαίκτης δίπλα του, επιλέγοντας να μη σουτάρει από πλεονεκτική θέση.

Συνθέσεις

ΠΟ Τρίγλιας : Παλαβράκης, Ζώτος, Σγουρής, Μιλκούδης, Παντεκίδης, Σαρβανίδης, Παπαστεργιανός, Καλαϊτζίδης (59′ Μπρίτο), Ναζλίδης, Ντούνγκα (52′ Ζορμπάς / 90+1′ Ματζίρης), Λεμονής.

ΝΠΣ Βέροια : Βοσνιάδης, Μπλέτσας, Πεταυράκης (90′ Μεληκιώτης), Μαραγκός, Στάμου, Ταϊρης, Βεργώνης, Ζούρκος (81′ Καραγιάννης), Πέντα, Πασάς, Κανούλας (66′ Σιμόνι).

*φωτ. από τον πρώτο γύρο

Ευχαριστήριο του ΝΠΣ Βέροια

“Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ευχαριστεί την ΠΟ Τρίγλιας για την άριστη φιλοξενία που επεφύλαξε τόσο στην αποστολή του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και στα μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected