Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το απίστευτο buzzer beater γκολ νίκης της Μίλαν! (vid)

Η Μίλαν έκανε την ανατροπή σε 2-1, είδε την Ουντινέζε να ισοφαρίζει αλλά ο Ρέμπιτς με γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα χάρισε τη νίκη στη Μίλαν!

Δεν ήταν καν στο βασικό σχήμα. Μπήκε ως αλλαγή για να αλλάξει την εικόνα της Μίλαν. Και ο Άντε Ρέμπιτς (περί ου ο λόγος) όχι μόνο την άλλαξε αλλά ήταν και ο άνθρωπος που χάρισε το τρίποντο στους «ροσονέρι» με buzzer beater γκολ!

Ο Κροάτης μέσος αρχικά ισοφάρισε το γκολ του Λάρσεν (είχε ανοίξει το σκορ η Ουντινέζε στο 6′) στο 48′ και μετά είδε τον Τεο Ερνάντεζ να ολοκληρώνει την ανατροπή για την Μίλαν!

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να παίζουν με τον χρόνο και τελικά το… πλήρωσαν στο 85′ μιας και ο Λασάνια με ωραία κεφαλιά ψαράκι στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην γωνία του Ντοναρούμα κάνοντας το 2-2…

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Μίλαν θα έχανε ακόμα δύο βαθμούς εμφανίστηκε ξανά ο Ρέμπιτς ο οποίος με ωραίο αριστερό σουτ στο 93′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και με buzzer beater χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στη Serie Α (μετά το 2-0 μέσα στην Κάλιαρι) και η τρίτη σερί μιας και προηγήθηκε αυτή με 3-0 επί της Σπαλ για το Copa Italia!

Επόμενη αγωνιστική για τη Μίλαν με την Μπρέσια εκτός έδρας ενώ η Ουντινέζε θα παίξει μέσα στην έδρα της Πάρμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected