Κατηγορίες
Super League 2

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Λάρισας (photos)

Την 5η του νίκη στο «σπίτι» του πανηγύρισε ο Απόλλων Λάρισας, κερδίζοντας με 2–0 τον Καραϊσκάκη Άρτας, χάρις στα τέρματα των Μιχάλη Μπαστακού στο 43ο και Μαρκ Σιφναίου στο 79ο λεπτό.

Οι «κυανέρυθροι» με το τρίποντο αυτό έφτασαν τους 23 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα της Super League 2 και «έπιασε» προσωρινά τον Απόλλωνα Σμύρνης στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Βέβαια η υπόλοιπη κατηγορία… παίζει αργότερα σήμερα (Κυριακή 19/01).

Η ομάδα της Άρτας ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε την υπέροχη των κινήσεων, όμως ο Απόλλωνας ήταν εκείνος που «ξεσήκωσε» τους φιλάθλους του στο πρώτο μέρος.

Όταν ο Απόλλωνας περνούσε το κέντρο ήταν επικίνδυνος για την εστία του Μέλκα με αποκορύφωμα το δοκάρι σε σουτ του Σουλιώτη στο 42′. Μια φάση η οποία όμως λειτούργησε ως προάγγελος για το γκολ που ερχόταν.

Συγκεκριμένα στο 43′ ο Λίταινας συνεργάστηκε με τον Μπαλοτέλι στα όρια της μεγάλης περιοχής και αριστερά, βρίσκοντας τον Μιχάλη Μπαστακό στο ύψος του πέναλτι, ο οποίος μετά από διπλή προσποίηση, «άδειασε» τρεις αμυντικούς και τον Μέλκα, πλασάροντας στη συνέχεια σε κενή εστία για το 1 – 0.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας απείλησε και πάλι την εστία του Μέλκα, βλέποντας όμως τον πορτιέρο του Καραϊσκάκη να απομακρύνει στη γωνιά της εστίας του με γροθιές στο 49ο λεπτό.

Στο 78′ ο Αλμπάνης είχε δοκάρι σε σουτ του, από τα όρια της μεγάλης περιοχής, ενώ στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ που «κλείδωσαν» τη νίκη.

Ο Γκουστάβο Μπαλοτέλι έπαιξε στον χώρο στον Μαρκ Σιφναίο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Καραγγιαννίδη, τον οποίο και πέρασε στο… σπριντ βγαίνοντας απέναντι από τον Μέλκα, τον οποίο επίσης πέρασε και σε κενή εστία, διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελάι): Γκέκας, Σκούπρας, Καρρίκι, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Ναζίμ, Λίταινας, Μπαλοτέλι (85′ Νύκταρης), Σιφναίος (88′ Γκουντρουμπής), Μπαστακός (73′ Τασιούλης).

Καραϊσκάκης Άρτας (Γιώργος Πετράκης): Μέλκα, Παναγιώτου (46′ Καψάλης), Καραγιαννίδης, Χατζηστραβός, Αλμπάνης, Καπίας, Ψιάνος, Μέτσε (79′ Μασούρας), Παπανίκου, Κυβελίδης, Τσούτσης (87′ Τερεζίου).

δείτε φωτογραφίες στο arenalarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected