Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ολυμπιακός-Άρης, ΠΑΟΚ-Αστέρας και Ξάνθη-ΠΑΟ σήμερα στο “Cafe στο 90′”!

Μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό (19/1) πρόγραμμα της Superleague, γι αυτό και είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε το παρών στο ποδοσφαιρικό στέκι του Σταυρού Ημαθίας, το “Cafe στο 90′!

Φυσικά ξεχωρίζει η μάχη του «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη (19:30). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν την πρώτη θέση του πρωταθλήματος, όμως θα πρέπει πρώτα να περάσουν από το δύσκολο εμπόδιο των «κιτρίνων» που ψάχνουν να διατηρήσουν τη θέση τους στα play-off.

Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (18:00). Ο Δικέφαλος θέλει να κάνει πρώτα το καθήκον του στην Τούμπα και έπειτα να κοιτάξει τι θα γίνει στο Φάληρο. Οι Αρκάδες έρχονται από νίκη κόντρα στον ΟΦΗ και με 18 βαθμούς βρίσκονται στην 12η θέση του πρωταθλήματος, αλλά γνωρίζουν πως το έργο τους θα είναι αρκετά δύσκολο.

Το παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα είναι αυτό ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια (15:00). Πρόκειται για ένα ματς με έντονο το «άρωμα» των playoff. Οι Ακρίτες βρίσκονται στην 6η θέση με 26 βαθμούς με τους «πρασίνους» να ακολουθούν με έναν πόντο λιγότερο και ο νικητής αποκτά ένα μεγάλο αβαντάζ.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ φιλοξενεί την ΑΕΛ (17:15). Η Ένωση θέλει να ξαναμπεί σε πορεία νίκης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ώστε να ανοίξει την ψαλίδα από τον 4ο της κατάταξης. Από την άλλη, οι «βυσσινί» με βασικό στόχο την πρώτη εξάδα θα ψάξουν να επαναλάβουν το περσινό διπλό στο ΟΑΚΑ.

Τέλος, σε μία επανάληψη της αναμέτρησης του Κυπέλλου, ο Ατρόμητος υποδέχεται το Βόλο στο Περιστέρι (17:15). Οι γηπεδούχοι με νίκη μπορούν να βρεθούν στη ζώνη των play-off με το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη να είναι αρκετά ανεβασμένο. Οι Βολιώτες θέλουν να… ρεφάρουν έχοντας χάσει αρκετό έδαφος, καθώς έχουν μείνει στους 21 πόντους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:00 Ξάνθη ΑΟ – Παναθηναϊκός

17:15 Ατρόμητος Αθηνών – Βόλος

17:15 ΑΕΚ – ΑΕΛ

18:00 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

19:30 Ολυμπιακός – Αρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected