Κατηγορίες
Basket

Μεγάλη νίκη για το Περιστέρι και τώρα ο “τελικός” με Μπάμπεργκ!

Το Περιστέρι ζορίστηκε αν και προηγήθηκε με 17 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά πανηγύρισε την νίκη επί της Μόρναρ Μπαρ με 72-67 , χωρίς να αλλάζει δραματικά την αποστολή του που επικεντρώνεται στην επόμενη και προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του BCL.

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου με εντός έδρας νίκη επί της Μπάμπεργκ με 4 πόντους θα έχει σφραγίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, το Περιστέρι μετέτρεψε το πρώτο ημίχρονο σε δική του υπόθεση. Με Κάζινς και Μορέιρα πρωτατωνιστές, σωστές επιθετικές επιλογές και δυνατή άμυνα, προηγήθηκε με 21-9 στο δεκάλεπτο, πήγε στο +17 δύο φορές, με το 38-21 στο 16′ και έκλεισε το ημίχρονο με 41-29.

Στην τρίτη περίοδο, όμως, η Μόρναρ έκανε μεγάλη αντεπίθεση και στο 28′ έχοντας ολοκληρώσει σερί 25-7 από το 16′ προσπέρασε κιόλας με 46-45! Ο Βασιλόπουλος το πήρε πάνω του, έβαλε δυο τρίποντα και το δεκάλεπτο έληξε με το Περιστέρι να έχει αποκαταστήσει την τάξη και να είναι στο 56-48. Στις αρχές της τελευταίας περιόδου πήγε ξανά σε διψήφια διαφορά, 61-49, η Μόρναρ όμως είχε κι άλλο κουράγιο. Στο 37′ είχε πάρει πάλι προβάδισμα, 64-65, ένα γκολ – φάουλ του Μορέιρα στα 43” πριν την λήξη έκανε το 70-67 και η καλή άμυνα που ακολούθησε και οι δύο εύστοχες βολές του Σαλούστρου έγειραν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του Περιστερίου.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected