Κατηγορίες
Super League 1

Λειτούργησε το ένστικτο της…επιβίωσης για τον Πανιώνιο! (photos)

Ο Πανιώνιος κατάφερε μετά από οκτώ αγωνιστικές να πάρει την πρώτη του νίκη επικρατώντας 1-0 του «χλωμού» Ατρόμητου στη Νέα Σμύρνη.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν επεισοδιακό τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του, το ένστικτο της… επιβίωσης ήταν αυτό που «μίλησε» με τον Πανιώνιο να επικρατεί 1-0 του Ατρόμητου στη Νέα Σμύρνη για την 21η αγωνιστική της Super League. Πριν από τη σέντρα οι οπαδοί των φιλοξενούμενων που βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν συμπλοκές με την αστυνομία, ενώ στη διάρκεια του παιχνιδιού έγινε… μύλος με το VAR και με το πρώτο γκολ που έβαλε ο Πανιώνιος με τον Ρέντζα, το οποίο αφού πέρασαν έξι λεπτά και έγιναν… αλλεπάλληλοι έλεγχοι από τους VARίστες και τον ρέφερι, εν τέλει ακυρώθηκε. Ο Πανιώνιος, ωστόσο, κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης με τον Σταυρόπουλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι στο 76’ της αναμέτρησης και να προσφέρει… οξυγόνο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς γκολ και προβλημάτισε με την εικόνα του απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος. Οι Περιστεριώτες είχαν αποκαρδιωτική εικόνα, δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Κότνικ και από τη στιγμή που δέχθηκαν το γκολ φαινόταν πως τα πάντα είχαν τελειώσει. Σε κάθε περίπτωση, ο Πανιώνιος πήγε στους 9 βαθμούς και στρέφει την προσοχή του στο Παναιτωλικός – Άρης, με τους Αγρινιώτες να είναι προτελευταίοι με 10 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος έχασε έδαφος για την εξάδα αφού έμεινε στους 26 βαθμούς με τον ΟΦΗ να έχει 27 και τον Άρη 29.

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Νίκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Παπανικολάου, Ρέντζας (87′ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Κόρμπος, Λυμπεράκης (87′ Σαραμαντάς), Κιάκος, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Στρούγγης, Καχίλα, Νταλόσα (46′ Κατράνης), Χαρίσης, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (58′ Ανδρούτσος), Ενσικουλού (73′ Γιακουμάκης), Μανούσος, Βέλλιος

δείτε φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected