Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στην Κέρκυρα ο Μτσεντεσβίλι, ακόμη έξι νέοι στις προπονήσεις

Μπορεί η χρονιά να είναι χαμένη, όμως, η Κέρκυρα θέλει να την κλείσει με αξιοπρέπεια. Γι’ αυτό και έβγαλε ενημερότητα, ώστε να κάνει και μεταγραφές.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο στόχος ήταν να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες (υπάρχει ηλικιακός περιορισμός) προκειμένου να έχει ο Νίκος Θεοδοσιάδης κάποιες λύσεις ακόμα στα χέρια του και να βγει η χρονιά στη Super League 2 χωρίς απρόοπτα. Αυτό συνέβη και μένει μόνο η ανακοίνωση.

Επτά παίκτες βρίσκονται από τη Δευτέρα (27/1) στο νησί και κάνουν προπονήσεις. Γίνεται, μάλιστα, αγώνας δρόμου για να βγουν τα δελτία τους μήπως και έχουν δικαίωμα συμμετοχής για το ματς με τον Εργοτέλη την Παρασκευή (31/1).

Αλέξανδρος Σπίντζος (Αήττητος Σπάτων), Λευτέρης Τσαλταμπασίδης (Καλαμάτα), Γρηγόρης Ζιώγας (Πανσερραϊκός), Στράτος Λάμπογλου (Κιλκισιακός), Νίκα Μτσεντεσβίλι (φωτ), Χρήστος Καρακώστας (Ολυμπιακός Βόλου) και Δημήτρης Σαρρηγιάννης (Αχαρναϊκός) είναι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν.

Επιπλέον, με την πρώτη ομάδα θα αγωνίζεται πια ο Χρήστος Τζαφέστας, ενώ αναβαθμίζεται και ο ρόλος του Πέδρο Μαρλόν. Η Κέρκυρα είχε αποκτήσει τον τελευταίο από το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, οι μεταγραφές δεν τελειώνουν εδώ για τους Φαίακες. Υπάρχει η διάθεση μέσα στην επόμενη εβδομάδα να γίνουν δύο προσθήκες ακόμα. Το πιο πιθανό είναι να μιλάμε για ξένους παίκτες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected