Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σε ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας ο Milos Jokic!

Μια μεταγραφική έκπληξη επιφύλασσε η διοίκηση του ΠΑΟ Κουφαλίων καθώς πριν λίγο ανακοίνωσε συμφωνία με τον Μίλος Τζόκιτς!

Ο 32χρονος Σέρβος (1.86cm) μεσοεπιθετικός που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας το 2015, αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα με τα χρώματα της Καλαμάτας απ όπου και αποχώρησε.

Όπως αναφέρει το epsm24, οι “κυανόλευκοι” βρήκαν τον τρόπο και προχώρησαν άμεσα σε συμφωνία με τον Τζόκιτς, που αναμένεται με την εμπειρία και την ικανότητα του να βοηθήσει του Κουφαλιώτες στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, καθώς πρόκειται για ποιοτικό ποδοσφαιριστή που χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια του και μπορεί να αγωνιστεί και σαν μέσος αλλά και σαν αριστερός χαφ.

Προτού έρθει στην Ελλάδα αγωνίστηκε σε FK Metalac Gornji Milanovac, FK Dinamo Vranje, FK Olimpik Sarajevo, FK Čukarički Stankom, FK BASK, Szolnoki MÁV FC (Ουγγαρία), Vasas SC (Ουγγαρία), FC Metalurh Zaporizhya (Ουκρανία) ενώ στην Ελλάδα εκτός της Λαμίας έπαιξε σε Τρίκαλα,Δόξα Δράμας και Καλαμάτα ενώ έχει παίξει και με τα χρώματα της Εθνικής Σερβίας (U19).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected