Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Τέλος ο Μπράλιτς από την ΑΕΛ, αποχώρησε από το Αγρίνιο ο Γιοβάνοβιτς

Έπειτα από έναν χρόνο, ο Σλάβκο Μπράλιτς αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΛ.

Ο 27χρονος Σέρβος αμυντικός είχε 24 συμμετοχές και ένα γκολ με τους “βυσσινί”, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Νέφτσι Μπακού, Σιρόκι Μπρίγιεκ και σε ομάδες της χώρας του όπως η Όσιγιεκ, η Σολίν και η Όμλαντιτς.

Η ανακοίνωση :

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του επαγγελματικού της συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Slavko Bralic, τον οποίο ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη καριέρα του και κάθε ευτυχία για την οικογένεια του.

Από τον Παναιτωλικό στην Κορέα ο Γιοβάνοβιτς!

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε πριν λίγο την αποδέσμευση του Ιγκόρ Γιοβάνοβιτς.

Τα χρήματα που θα πάρει ο Κροάτης αμυντικός είναι το δέλεαρ της μετακόμισης στην Ασία, για την οποία θα αποζημιωθεί και ο Παναιτωλικός. Όπως έγινε ένα χρόνο πριν με τον Ουίλιαν που επίσης πήγε στην Κορέα.

Η δήλωση του 30χρονου Κροάτη :

«Ήρθα στον Παναιτωλικό το καλοκαίρι έχοντας τις καλύτερες συστάσεις από γνωστούς και φίλους που μου είπαν μόνο θετικά πράγματα. Στο διάστημα που αγωνίστηκα το διαπίστωσα κι εγώ. Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, ο ερχομός του νέου τεχνικού επιτελείου και νέων ποδοσφαιριστών, βοήθησε να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό και ποιοτικό σύνολο. Αξίζαμε περισσότερους βαθμούς και είμαι σίγουρος ότι ο Παναιτωλικός θα πετύχει τους στόχους του. Ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε και εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα και τον καθένα ξεχωριστά. Ίσως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας ξανασμίξουν. Στο επανιδείν».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected