Κατηγορίες
BET

Στοίχημα : Ισπανικοί άσοι αξίας!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα και βαδίζουμε σε ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχηματικό κουπόνι.

Μεσοβδόμαδα είχαμε φυσιολογικά αποτελέσματα, είχαμε πρωταθλήματα και κύπελλα να εκτυλίσσονται και αυτό σίγουρα ένα στοιχείο που θα βαραίνει τις επιλογές μας καθώς οι ομάδες πλέον ‘’φορτώνονται’’ με παιχνίδια, κουράζονται, ιεραρχούν τις προτεραιότητές τους και επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Μπορεί να έχουμε φαβορί αλλά αυτομάτως να μετατρέπονται σε αουτσάιντερ. Σήμερα, έχουμε ένα τεράστιο κουπόνι με ντέρμπι που δεν γίνεται να αγνοήσουμε, με ματς που το κίνητρο περισσεύει και στις δύο ομάδες και με ξεκάθαρες επιλογές για να πάμε ταμείο. Θα έχουμε Ρεάλ, η οποία αντιμετωπίζει στο μεγάλο ντέρμπι την Ατλέτικο, θα έχουμε και Βαλένθια που αντιμετωπίζει την Θέλτα και είναι το ακλόνητο φαβορί. Μετρημένες επιλογές, μετρημένες προτάσεις και συγκεκριμένες αναλύσεις για σήμερα. Πάμε να δούμε τι έχουμε αναλυτικά:

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης (17:00):

Ξεκινάμε από το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ισπανία και έναν αγώνα που είναι ο πιο μεγάλος στο κουπόνι μας και φυσικά θα είναι στην κορυφή των επιλογών μας. Η Ρεάλ Μαδρίτης για πολλοστή φορά έρχεται αντιμέτωπη με την μοίρα της και καλείται να αντιμετωπίσει την μισητή και συμπολίτισσα Ατλέτικο προκειμένου να κερδίσει, να μείνει μόνη πρώτη και να επιβληθεί καθώς το ματς αυτό είναι και ματς γοήτρου. Η Ρεάλ το τελευταίο, μεγάλο, διάστημα παίζει πολύ καλά, είναι σίγουρη για όσα βγάζει στον αγωνιστικό χώρο και αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Παρά τις απουσίες της που είναι πολύ σημαντικές, ο Ζιντάν έχει καταφέρει να βρει εναλλακτικές λύσεις και αυτό είναι το μεγάλο του επίτευγμα για φέτος. Είναι εξαιρετική στον τρόπο που διασπά τις άμυνες και λίαν προσφάτως είχε παίξει για το ισπανικό Σούπερ Καπ με την αντίπαλό της και την κέρδισε στα πέναλτι! Ο αγώνας αυτός είναι διαφορετικός και σίγουρα το γόητρο και οι εγωισμοί παίζουν μεγάλο ρόλο. Εντός έδρας η Ρεάλ είναι εξαιρετική και η Ατλέτικο αντίστοιχα, εκτός έδρας έχει προβλήματα κυρίως αμυντικά. Η ομάδα του Σιμεόνε δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που θαυμάσαμε κυρίως για την προσήλωσή της στο αμυντικό κομμάτι. Δέχεται εύκολα γκολ, είναι ευάλωτη αμυντικά, οι μετεγγραφές της δεν βγήκαν ακόμα, και συν τοις άλλοις έχει και σημαντικές απουσίες. Μέσα στην Ρεάλ δεν έχει την καλύτερη προϊστορία και ίσως το επιβεβαιώσει και σήμερα. Η Ρεάλ θέλει τη νίκη κυρίως γιατί είναι το τελευταίο δύσκολο ματς πριν την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα και αν τα καταφέρει θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για τον τίτλο. Θα την στηρίξουμε, τα πράγματα είναι διαφορετικά πλέον και θα πάμε με άσο. 1 στο 1.78 (Stoiximan).

Βαλένθια-Θέλτα (22:00):

Ολοκληρώνουμε με την Βαλένθια, η οποία έχει μπει σε τροχιά Ευρώπης και πλέον στοχεύει ψηλά μετά και την μεγάλη νίκη της επί της Μπαρτσελόνα με 2-0 εντός έδρας. Είναι εξαιρετική το τελευταίο διάστημα, ιδίως εντός, σκοράρει πανεύκολα, κι αν δεχτεί γκολ, καταφέρνει να επικρατήσει. Η Θέλτα με τον υποβιβασμό στην πλάτη της έχει κακή ψυχολογία, μεγάλο διάστημα παρουσιάζει κακή εικόνα, έχει δυσκολίες στο γκολ ενώ δέχεται πολύ εύκολα γκολ και είναι κακή δημιουργικά. Θα στηρίξω τη Βαλένθια και μάλιστα και στα γκολ. 1+over 1.5 στο 2.30 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected