Κατηγορίες
Basket

Εκπληκτικό βίντεο! Η παρουσίαση των παικτών των Bucks έγινε στα ελληνικά!

Στο γαλανόλευκο «Fiserv Forum» οι Μιλγουόκι Μπακς διοργάνωσαν και φέτος ελληνική βραδιά, με το Γιάννη και το Θανάση Αντετοκούνμπο να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο μαζί με τους Έλληνες φιλάθλους.

Οι δυο τους ξεκίνησαν μαζί, στη βασική πεντάδα, στην αναμέτρηση κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς. Τα «ελάφια» δεν κατάφεραν να φθάσουν στη νίκη, αλλά ο κόσμος περίμενε υπομονετικά τους δύο Έλληνες διεθνείς μέχρι να βγουν ξανά στο παρκέ μετά το τέλος του ματς. Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, για την ελληνική ομογένεια και όχι μόνο, τραγούδησαν και φέτος τον Εθνικό Ύμνο, όπως είχε συμβεί και πέρυσι.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν φροντίσει να έχουν Έλληνα εκφωνητή, έτσι η παρουσίαση έγινε στα ελληνικά. Προς τιμήν των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, μάλιστα, ο φωτεινός πίνακας δεν ήταν πράσινος όπως τα χρώματα της ομάδας, αλλά μπλε.

Στα ελληνικά απευθύνθηκε στους φιλάθλους ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος πήρε το λόγο για να τους ευχαριστήσει για τη στήριξη στον ίδιο και την οικογένειά του, με τον κόσμο να του φωνάζει ρυθμικά «MVP». Αποθεώθηκε, στο άκουσμα του ονόματός του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

«Ήταν εντελώς σουρεαλιστικό. Σκεφτείτε αυτό. Να είσαι 14 ετών, να είσαι στο δωμάτιο με τον αδερφό σου και να του λες: “Φαντάσου να είμαστε στην ίδια ομάδα, σε γεμάτο γήπεδο με 20.000 κόσμο κι ο ένας να πασάρει στον άλλον για καλάθι”. Συνέβη. Δεν είμαι χαρούμενος μόνο που ξεκίνησα, αλλά ότι έγινε δίπλα στον αδερφό μου και μπροστά στην οικογένειά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 27χρονος φόργουορντ.

Περίπου μία ώρα περίμενε ο κόσμος για να βγουν ξανά στο παρκέ, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Κανείς Έλληνας φίλαθλος δεν αποχώρησε και, φυσικά, όλοι τούς χειροκρότησαν θερμά κατά την επάνοδό τους στο παρκέ…

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Greek Night singalong…and some lens smudges. #FearTheDeer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dustin Godsey (@dgodz) στις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected