Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Τα τρία ματς που προσφέρει απόψε το “Barok” Coffee-Bar

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της 22ης αγωνιστικής της Super League 1.

Για τους φίλους του ποδοσφαίρου το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20 στην πιάτσα των ταξί) σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τους αγώνες παρέα με το αγαπημένο σας ρόφημα!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την Ξάνθη, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να πάρουν το… αίμα τους πίσω μετά την γκέλα του πρώτου γύρου στα Πηγάδια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, θα έχει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Χασάν μετά την επιστροφή του ενώ θα απουσιάζουν οι Καμαρά και Χριστοδουλόπουλος.

Από την άλλη, ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει για τον εν λόγω αγώνα στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Τερκί και Μπαξεβανίδη.

Στις 17:15 ο ΟΦΗ υποδέχεται στο «Γεντί Κουλέ» την ΑΕΛ, σε ένα ματς με φόντο την είσοδο στα play off. Ο Σίμος θα έχει τον Ζοάο Βίκτος στη διάθεσή του αλλά θα λείψουν οι Γιαννούλης και Σακόρ. Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Καρανίκα, αλλά και στον Κάτσε που έμεινε εκτός.

Στις 17:15 στον Βόλο, ο τοπικός ΝΠΣ υποδέχεται τη Λαμία. Χωρίς τους Μαξ και Κανταμούρο οι γηπεδούχοι ενώ ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στους Μπεχαράνο, Πλιάτσικα, Τσούκαλο και Επασί. Ο Νιάσε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Σάββατο (1/2)

17:15 Βόλος – Λαμία
17:15 ΟΦΗ – ΑΕΛ
19:30 Ολυμπιακός – Ξάνθη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected