Κατηγορίες
Football League

Έχασε σημαντική ευκαιρία να βρεθεί δεύτερη η Βέροια

Δεν κατάφερε να πάρει το σημαντικό διπλό στον Ασπρόπυργο ο ΝΠΣ Βέροια, κόντρα σε μια άκρως μαχητική ομάδα.

Η “Βασίλισσα του Βορρά” είδε τους γηπεδούχους να προηγούνται δύο φορές στο σκορ, όπως αντέδρασαν άμεσα, όμως το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα να μείνει στην τρίτη θέση πίσω από Τρίκαλα και Ιωνικό.

Το παρών στο γήπεδο έδωσαν και 30 φίλοι των φιλοξενούμενων, που βρέθηκαν δίπλα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Κώστα Γεωργιάδη.

Τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά χωρίς τη σημαντική φάση μπροστά στις δύο εστίες, για να φτάσουμε στο 21′ όταν ο Ασπρόπυργος άνοιξε το σκορ.

Ο Ζγκούρη έκανε την ατομική προσπάθεια, βρήκε τον Κάκκο, ο οποίος σε θέση τετ-α-τετ πλάσαρε τον Βοσνιάδη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Πέντε λεπτά αργότερα μάλιστα, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο 2-0 αλλά το σουτ του Φράγκου πέρασε μόλις άουτ.

Στο 36′ όμως η Βέροια έφτασε στην ισοφάριση και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, όταν ο Πέντα βρήκε ωραία στον κενό χώρο τον Πασά και αυτός με εύστοχο πλασέ, νίκησε τον Γκίνη.

Στο 39′ η Βασίλισσα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μουχάλη από τον Φιλίποβιτς, με τον ρέφερι από τη Χίο να λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος ανήκει στη Βέροια και συγκεκριμένα στο 52′ το σουτ όμως του Πασά βρήκε σε σώματα αντιπάλων και απομακρύνθηκε.

Στο 59′ ο Ασπρόπυργος πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ, με δημιουργό και πάλι τον Ζγκούρη και εκτελεστή αυτή τη φορά τον Φράγκο.

Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν άμεσα και δύο λεπτά αργότερα, ο Πέντα εκτέλεσε το φάουλ και ο Βεργώνης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Ακολούθησε το ντεμπούτο των Παυλίδη και Πόζογλου, που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή ενώ στο 86′ ο Ασπρόπυργος είχε μια καλή στιγμή με τον Φράγκο, που πλάσαρε επάνω στον Βοσνιάδη

Συνθέσεις

Ασπρόπυργος : Γκίνη, Κότσεφ, Σταγάκης, Νικολάου, Φιλίποβιτς, Μπαξεβάνος, Γκατζολάρι, Κάκκο, Ζγκούρη (72′ Μίλιτς), Πολέτο (57′ Σρέτσκοβιτς), Φράγκος (88′ Νικολακάκης).

ΝΠΣ Βέροια : Βοσνιάδης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μαραγκός, Στάμου, Βεργώνης, Πολύζος, Πέντα (90+2′ Σιμόνι), Καραγιάννης (62′ Παυλίδης), Πασάς, Κανούλας (81′ Πόζογλου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected