Κατηγορίες
Football League

Νίκη-ανάσα για την Καλαμάτα στο ντεμπούτο Αναστόπουλου!

Η πολιούχος της Καλαμάτας Παναγία Υπαπαντή που εορτάζει σήμερα έκανε το θαύμα της και η Μαύρη Θύελλα επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 13 ματς στο πρωτάθλημα της Football league!

Με το Νίκο Αναστόπουλο για πρώτη φορά στον πάγκο, η Καλαμάτα επιβλήθηκε 1-0 του Διαγόρα Ρόδου και πήρε οξυγόνο για την συνέχεια.

Απέναντι στην ομάδα που ξεκίνησε ο αγωνιστικός κατήφορος στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η Καλαμάτα έβγαλε επιτέλους ψυχή και πάθος και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Οσμάναγκιτς που κέρδισε ο κορυφαίος Κώστας Ηλιόπουλος, πήρε σπουδαία βαθμολογική νίκη αλλά και ψυχολογίας για τους υπόλοιπους 8 τελικούς που ακολουθούν.

Ο Νίκος Αναστόπουλος στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο παρέταξε την Μαύρη Θύελλα με μια αλλαγή σε σχέση με τον Ιωνικό με τον Οσμάναγκιτς στην θέση του Νασέρ.

Ξεκίνησε τον Μανώλη Στεφανάκο κάτω απ τα γκολπόστ, τους Τριποτσέρη, Χριστοφιλέα στο κέντρο της άμυνας, τον Τόλι στο δεξί άκρο και τον Κωνσταντινόπουλο στο αριστερό. Ζαχαρόπουλος, Νατσιόπουλος, Οσμάναγκιτς τριάδα στο κέντρο, Μπουσμπίμπα αριστερά, Ηλιόπουλος δεξιά και κορυφή ο Ελ Ιντρίσι.

το φιλμ του αγώνα στο Sport365

Συνθέσεις

Καλαμάτα: Στεφανάκος, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Χριστοφιλέας, Τριποτσέρης, Ζαχαρόπουλος, Νατσιόπουλος, Οσμάναγκιτς (78’ Μάκος), Ηλιόπουλος (92’ Καντούτσης), Ιντρίσι (73’ Αλεξόπουλος), Μπουσμπίμπα

Διαγόρας Ρόδου: Τσέλιος, Προβατίσης, Κασνέτση, Καρπαθάκης, Μπινιώτης, Μπουρλάκης (78’ Πατσαρούχας), Αθανασίου (59’ Ντιας), Χουζούρης, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης, Γούλας (74’ Γεωργίου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected