Κατηγορίες
Super League 2

Έχασε την ευκαιρία να βρεθεί δεύτερος ο Λεβαδειακός, πέρασε αλώβητος ο Καραϊσκάκης

Η ομάδα του Λεβαδειακού δεν κατάφερε να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να διευρύνει το σερί νικών στον αριθμό 6.

Στο παιχνίδι που έδωσε και πάλι στο γήπεδο της, μετά από δυο σερί εκτός έδρας ματς, με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης, αν και προηγήθηκε στο σκορ σε ένα ιδιαίτερα καλό, χρονικά, σημείο, τελικά υποχρεώθηκε σε ισοπαλία που την… γυρνά κάπως «πίσω» και της στέρησε τη δυνατότητα να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να πλησιάσει την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ήταν αυτός ο οποίος έκανε το δυνατό, γωνιακό, σουτ και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μέλκα στο 41’, από το σημείο του πέναλτι, ποινή που είχε κερδίσει δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Συμελίδης. Το 1-0 ήταν σκόρ ημιχρόνου.

Στο 51’ ο Χατζηστραβός εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Ανγκουα στον Μπάιτς και με σουτ από δύσκολη θέση, πλάγια, δεξιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ παρά τις προσπάθειες που έγιναν καθώς οι πράσινοι πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες (ο Αντωνίου ρίσκαρε), αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν και δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Μέλκα.

Οι πράσινοι είχαν και δοκάρι στο 17′ σε κεφαλιά του Ιωαννίδη.

Έτσι η ομάδα της Αρτας πήρε πολύτιμο βαθμό μέσα στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς.

το φιλμ του αγώνα στο starsports.gr

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Μπάγιτς, Αργυρόπουλος (43′ λ.τ. Κοζορώνης), Άνγκουα (75′ Νίκας), Λιάγκας, Βήχος, Κονέ (71′ Μεχία), Καραχάλιος, Συμελίδης, Ιωαννίδης, Μάντζιος, Πολέτο.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Πετράκης): Μέλκας, Παναγιώτου, Χατζηστραβός, Ψιάνος, Μέτσε, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Καψάλης (88′ Γιαννιώτης), Κυβελίδης (70′ Κούστα), Τσούτσης (82′ Δεινόπαπας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected