Κατηγορίες
Super League 2

Σόκαραν τον ΠΑΣ στο 94′ τα Χανιά!

Τα καλύτερα για το τέλος επιφύλασσε ο αγώνας στα Γιάννενα, με τα Χανιά ν’ αποσπούν στον 94ο λεπτό το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα των Ζωσιμάδων από τον ΠΑΣ. Τα Χανιά περνούν έτσι με επιτυχία έναν ακόμα σκόπελο, δείχνοντας ότι είναι για μεγάλα πράγματα στα πλέι οφ!

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, τα Χανιά πίεσαν πάρα πολύ προκειμένου να φέρουν το ματς στα ίσια, κάτι που κατάφεραν στο 4ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με εξαιρετικό σουτ του Βρεττού ο οποίος είχε περάσει στο 71’ ως αλλαγή. Μάλιστα, το γκολ πανηγυρίστηκε δεόντως στον πάγκο των Χανίων, γεγονός αναμενόμενο από τη στιγμή που αυτό το αποτέλεσμα διατηρεί την ομάδα αήττητη και σε κάθε περίπτωση πάρα πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης άλλαξε τον σχηματισμό έπειτα από αρκετά παιχνίδια επαναφέροντας το σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, αλλά ο πρωταρχικός στόχος της διατήρησης του “μηδέν” δεν επιτεύχθηκε.

Με ένα γκολ που δέχθηκαν στο 16′ τα Χανιά βρέθηκαν από νωρίς να “κυνηγάνε” στο σκορ τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η κούρσα του Κρίζμαν δεν σταμάτησε σε κανέναν παίκτη και όταν τον έκλεισαν οι Γρομητσάρης και Ανδρέου από τις κόντρες ευνοήθηκε ο Λέο που πλάσαρε σωστά για το 1-0, το οποίο δεν πανηγύρισε δείχνοντας σεβασμό απέναντι στην ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα και του έδωσε τη δυνατότητα να αναπτυχθεί. Με τον ίδιο τρόπο, από κόντρες, λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0 στο 28′ αλλά ο Κουτζαβασίλης ενήργησε θετικά στο σουτ του Κρίζμαν.

Τα Χανιά δεν μπορούσαν να τελειώσουν φάσεις όταν έφταναν κοντά στην περιοχή του Χουτεσιώτη, ενώ από την άλλη ο ΠΑΣ οπότε πλησίαζε τα “καρέ” των Χανίων ήταν απειλητικός, χάνοντας ακόμη μια ευκαιρία με τον Λέο στο 32′.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το 2-0 υπήρξε στο 45+1′ με τον Κουτζαβασίλη ωστόσο να “νικάει” τον Κρίζμαν στο τετ-α-τετ.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΣ είχε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες με μεγαλύτερη το δοκάρι στο 69’ στο σουτ του Παμλίδη, ενώ σε δεύτερο χρόνο ακολούθησε η κεφαλιά του Λώλη που πέρασε άουτ. Από ‘κει και πέρα τα Χανιά ανέλαβαν δράση και μετά το 70’ ουσιαστικά άσκησαν πίεση προς την εστία των γηπεδούχων, με συνέπεια στην τελευταία φάση του αγώνα να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Καρτάλης (59′ Ξύδας), Λώλης, Κρίζμαν (89′ Λιάσος), Παμλίδης, Λέο (53′ Κάστρο).

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Σωτηράκος, Γιάκος (78′ Βασιλείου), Μουμίν, Παναγιωτούδης, Κάσσος (71′ Βρεττός), Κουσκουνάς, Τζιώρας (46′ Τριανταφυλλάκος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected