Κατηγορίες
Football League

Σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού Βόλου στην Ιεράπετρα!

Ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να πάρει σπουδαίο «διπλό» και με ανατροπή στην Ιεράπετρα, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 1-3.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος, πανηγυρίζοντας μία ευρεία νίκη στην Κρήτη και επιστρέφοντας παράλληλα στο δρόμο των επιτυχιών, μετά από σχεδόν ένα μήνα, καθώς η τελευταία νίκη τους είχε σημειωθεί στις 4 Ιανουαρίου του 2020, με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο (σ.σ. 4-1 στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης Βόλου για τη 14η αγωνιστική της Football League).

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ιεράπετρα ήταν καλύτερη αγωνιστικά και μάλιστα πήρε και προβάδισμα στο σκορ. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα (1-0), με τον Σκόνδρα, για να έρθει ο Σκοπελίτης να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 28’ στη μοναδική αξιόλογη φάση των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο μέρος. Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, οι «ασπρόμαυροι» δεν υπήρχαν αγωνιστικά, με τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου να μπαίνουν ψυχωμένοι και τελικά να γυρίζουν το εις βάρος τους σκορ.

Αρχικά, ο Κέρι (σ.σ. που ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης) κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα στο 59’ για το 1-2, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Τσίτα για το 1-3. Αξίζει να αναφερθεί πως η αναμέτρηση, Ιεράπετρα-Ολυμπιακός Βόλου, διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Ιεράπετρας «Βουζουνεράκειο» για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

το φιλμ του αγώνα στο Goalpost

Συνθέσεις

ΟΦ Ιεράπετρας : Καραγκιολίδης, Σέχου, Σμίλτος (59’ Βακράκος), Μάγκας, Αναστασόπουλος, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Βογιατζής, Χιντζίδης, Χίσι (57’ Παπαδόπουλος), Χαντί (69’ Χρυσοφάκης).

Ολυμπιακός Βόλου : Ξενοδόχοφ, Γραικός, Βοσνακίδης, Τσιάρας, Μπουτζίκος, Ράντι, Κόλα (55’ Βασιλούδης), Κέρι (86’ Ναβαλόν), Σκοπελίτης (78’ Ρόκας), Κουτσιανικούλης, Τσίτας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected