Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Προβάδισμα πρόκρισης για την ΑΕΚ, σκόραρε πάλι ο Ντάουντα!

Ανοιχτοί λογαριασμοί μετά τον σημερινό πρώτο προημιτελικό στο Αγρίνιο, καθώς Παναιτωλικός και ΑΕΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.

Το εκτός έδρας γκολ δίνει σαφώς το προβάδισμα στην Ένωση, η οποία θα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση στον αγώνα ρεβάνς, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Στο 23ο λεπτό ο Μάσιμο Καρέρα προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή, η οποία ήταν αναγκαστική, με τη θέση του τραυματία, Αλμπάνη να παίρνει ο Σέρχιο Αραούχο.

Στο 32′ η «Ένωση» άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Σβάρνα, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Φερνάντεθ, παραβιάζοντας την εστία των γηπεδούχων. Στο 60ο λεπτό οι «κυανοκίτρινοι» ισοφάρισαν με γκολ του Ντάουντα, ενώ η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 85΄με τον Λιβάγια.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός : Φερνάντεθ, Κέβιν, Τζανακάκης (76′ Τσιγγάρας), Μαλής, Μαρσιάλ, Σιέστεντ, Ντάλσιο, Ρόσα, Ντίας (81′ Ταχάρ), Μουνιέ (63′ Αλβάρεζ), Ντάουντα

ΑΕΚ : Τσιντώτας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Χουλτ, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς (66′ Σιμάνσκι), Μάνταλος, Αλμπάνης (23′ λ.τ. Αραούχο), Λιβάια (86′ Χριστόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected