Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Βερόνα νίκησε τη Γιουβέντους και έβαλε…φωτιά στη Serie A!

«Δώρο» στην πρώην ομάδα του την Ίντερ έκανε ο Τζιαμπάολο Πατσίνι, ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 86ο λεπτό έδωσε τη νίκη στη Βερόνα κόντρα στην Γιουβέντους.

Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι που ήθελαν να ξεφύγουν (έχουν 54 βαθμούς έναντι 51 της Ίντερ που παίζει σήμερα με την Μίλαν) στην πρώτη θέση, προηγήθηκαν στο 65ο λεπτό με γκολ του Ρονάλντο που σκόραρε για 10η σερί αγωνιστική.

Αυτό σημαίνει πως έσπασε το ρεκόρ της Γιουβέντους που κατείχε ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, ισοφάρισε τον Ετσιο Πασούτι [Μπολόνια, 1962/63] και έχει πλέον μπροστά του μόνο τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, ο οποίος τη σεζόν 1994/95 βρήκε δίχτυα σε 11 διαδοχικούς αγώνες πρωταθλήματος με τη φανέλα της Φιορεντίνα.

Όμως η Βερόνα βρήκε τις λύσεις να αιφνιδιάσει την Γιουβέντους και αρχικά έκανε το 1-1 στο 76ο λεπτό με τον Μπορίνι για να έρθει ο Πατσίνι μετά από χέρι του Μπονούτσι να δώσει τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Βερόνα (Γιούριτς): Σιλβέστρι, Ραχμάνι, Γκούντερ, Κουμπούλα, Φαραόνι, Βελόσο, Άμραμπατ, Λάζοβιτς, Πεσίνα, Μπορίνι, Ζακάνι

Γιουβέντους (Σάρι): Σέζνι, Σάντρο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Πιάνιτς, Ραμπιό, Μπεντανκούρ, Ντάγκλας Κόστα, Ρονάλντο, Ιγουαΐν

*με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected