Football League

Νίκη ανόδου για τα Τρίκαλα!

Μπορεί να δυσκολεύτηκε από τον μαχητικό Ασπρόπυργο, ο ΑΟΤ όμως πήρε το τρίποντο και έφτασε τους 39 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα της Θεσσαλίας τα βρήκε…σκούρα από τους “κυανόλευκους”, οι οποίο έκλεισαν σωστά τους διαδρόμους προς την εστία του Γκίνη και για παραπάνω από 50 λεπτά, δεν απειλήθηκαν καθόλου. Μάλιστα είχαν δύο πολύ καλές στιγμές μέσα σε διάστημα τριών λεπτών στις αρχές του δευτέρου μέρους, με τον δραστήριο Κότσεφ.

Ωστόσο στο 69′, οι γηπεδούχοι έλυσαν τον Γόρδιο δεσμό και με τέρμα του Πελάεθ (φωτ) πήραν την πολύτιμη νίκη και άνοιξαν τη ψαλίδα από την τρίτη θέση στους 9 βαθμούς.

το φιλμ του αγώνα όπως το περιέγραψε το goaltrikala.gr

24′ Καλή στιγμή για τον ΑΟ Τρίκαλα με συρτό σουτ του Τσίπρα που πέρασε άουτ
37′ Σουτ στην κίνηση του Οικονομόπουλου, η μπάλα άουτ.
54′ Καλό σουτ του Κότσεφ, ελάχιστα άουτ η μπάλα
57′ Νέο σουτ του Κότσεφ, μπλόκαρε ο Γιακουμής
67′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Νιάρου, ο Σανδραβέλης σούταρε, η μπάλα στρώθηκε στον Πελάεθ που αρχικά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι αλλά με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Συνθέσεις

Τρίκαλα: Γιακουμής, Σανδραβέλης, Βέρτζος (33′ λ.τ. Γιαννίτσης), Οικονομόπουλος, Νιάρος, Τεγούσης (57′ Πέλκας), Ριζογιάννης, Πελάεθ, Λώττας, Τσίπρας, Σταματής (83′ Παπαγεωργίου).

Ασπρόπυργος: Γκίνη, Κότσεφ, Σταγάκης, Λογοθέτης, Νικολάου, Μπαξεβάνου (90+2′ Φιλίποβιτς), Κάκκο (61′ Νικολακάκης), Γκατζολάρι (73′ Πολέτο), Σρέτσκοβιτς, Μίλιτς, Φράγκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected