Κατηγορίες
Basket

Τρομερή κίνηση της Δάφνης Δαφνίου για τον Κόμπε Μπράιαντ (photo)

Σε μια αρκετά συγκινητική κίνηση θα προβεί η ομάδα της Δάφνης Δαφνίου, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της.

Θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου σούπερ σταρ του αθλήματος, Κόμπι Μπράιαντ, η ομάδα από το Χαϊδάρι, μέσα από μια ανάρτηση στο facebook δημοσίευσε τις διαφορετικές φανέλες με τις οποίες θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση κόντρα στον ΑΣ Καρδίτσας. Οι παίκτες του Μάη Κωνσταντινίδη θα φορέσουν μαύρες φανέλες που θα γράφουν το όνομα του θρύλου των Lakers. Αυτή η κίνηση γίνεται με σκοπό να πουν το δικό τους ευχαριστώ σε όσα προσέφερε στο άθλημα αλλά και στα παιδιά, εντός και εκτός γηπέδων, ο “black mamba”.

Αναλυτικά η δημοσίευση της Δάφνης Δαφνίου στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook:

«Για τον Kobe και όλα τα παιδιά που αγάπησαν το μπάσκετ

Η Δάφνη Δαφνίου, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Kobe Bryant ο οποίος ενέπνευσε εκατομμύρια παιδιών σε όλο τον πλανήτη να πάρουν μια μπάλα και να πάνε στο γήπεδο ώστε να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μπάσκετ, θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Σαββάτου 8/2 στο Χαϊδάρι με τον ΑΣ Καρδίτσα, με μαύρες φανέλες που θα αναγράφουν το όνομα του θρυλικού σταρ των Λέικερς και του ΝΒΑ.

Η προσφορά του ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη από τους τίτλους, τις διακρίσεις και την αναγνωρισιμότητα που κατέκτησε. Ακριβώς επειδή χάρη στον Kobe Bryant πολλά παιδιά σε όλο τον κόσμο λάτρεψαν το μπάσκετ. Κι επειδή η σκληρή δουλειά του που τον οδήγησε στην κορυφή θα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για κάθε παιδί που οραματίζεται να φτάσει ψηλά, σε ότι κι αν κάνει.»

*με στοιχεία από το basketblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected