Κατηγορίες
Super League 2

“Χρυσός” βαθμός με Νούσιο για τον Απόλλωνα Λάρισας

Βαθμό με «χρυσή αλλαγή» τον Νούσιο για τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στο 1-1 κόντρα στον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν αντιδράσουν μετά το τέρμα του Βαγγέλης Μάντζιου στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και με μία διαφορετική εικόνα στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη «κλείνοντας» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα την ομάδα της Βοιωτίας στο μισό της γήπεδο.

Τελικά η λύση δόθηκε από τον πάγκο με τον Νούσιο να περνά στο 60′ στον αγωνιστικό χώρο και στο 76′ να ισοφαρίζει χαρίζοντας έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Πλέον ο Απόλλων Λάρισας θα ταξιδέψει στην Κρήτη στη μάχη της εξάδας που θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τον Εργοτέλη που ηττήθηκε σήμερα.

το φιλμ του αγώνα στο Sportlarissa

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης (89′ Σουλιώτης), Καρρίκι, Καρατάσιος, Χατζής, Ναζίμ, Τασιούλης, Μπρέμπος (60′ Νούσιος), Σιφναίος, Μπαστακός.

Λεβαδειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάιτς, Άνγκουα, Βήχος, Λιάγκας, Κονέ (72′ Νίκας), Καραχάλιος, Κοζορώνης (80′ Μπαστιάνος), Μεχία, Ιωαννίδης (60′ Πολέτο), Μάντζιος, Συμελίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected